Facebook Pixel Μίλος Τεόντοσιτς: Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ για Τεόντοσιτς: «Ίσως δεν έχει προτεραιότητα το μπάσκετ αυτή την περίοδο»!
| 2019-02-12 04:00:00

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ για Τεόντοσιτς: «Ίσως δεν έχει προτεραιότητα το μπάσκετ αυτή την περίοδο»!

Sportdog Team
Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ για Τεόντοσιτς: «Ίσως δεν έχει προτεραιότητα το μπάσκετ αυτή την περίοδο»!

Ο Αντρέι Βατούτιν για το μέλλον του Σέρβου γκαρντ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποδεσμεύτηκε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και η επιστροφή του στην Ευρώπη μοιάζει δεδομένη, με δημοσιεύματα να κάνουν, ήδη, λόγο για ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Εφές Αναντολού.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, έδωσε την δική του διάσταση για την περίπτωση του Σέρβου άσου, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Μίλος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να συνεχίσει φέτος στην EuroLeague ή αν θα ξεκουράσει το κορμί του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η οικογένειά του περιμένει ένα νέο μέλος και ενδεχομένως το μπάσκετ να μην είναι προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Βατούτιν είχε αναφερθεί στην προοπτική της επιστροφής του Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας στο EuroLeague Greece:

«Έχω τρομερή σχέση με τον Μίλος, με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Η μητέρα μου τον λατρεύει! Τον έχει σαν παιδί της. Για μένα είναι σαν αδελφός. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαρούμενος εκεί όσο ήταν στην ΤΣΣΚΑ όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και σίγουρα αξίζει περισσότερα από ό,τι λαμβάνει στο ΝΒΑ όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του. Είναι μια ιδιοφυΐα του μπάσκετ. Δυστυχώς κέρδισε μόνο έναν τίτλο μαζί μας όμως δεν ήταν λάθος μόνο του Μίλος... ΟΚ, δεν είναι 100% επαγγελματίας, όμως είναι 100% ταλέντο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags