Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα ξένε ΜΜΕ για το ντέρμπι "αιωνίων"
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-14 13:25:00

"Σεισμός" στην Ευρώπη για το ντέρμπι - Τρελή ξεφτίλα: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Σεισμός" στην Ευρώπη για το ντέρμπι - Τρελή ξεφτίλα: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό"

Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ; 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Η απόφαση των Ερυθρόλευκων να μην βγουν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο και να αποχωρήσουν από το ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενοι έτσι για την διαιτησία, η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πάγκο των Πειραιωτών μετά την αποχώρηση τους και η κατοχύρωση της νίκης στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν προϊόν συζήτησης σε διάφορα ξένα μέσα.

Στην Ισπανία, η Καταλανική «Sport» σχολίασε την πρωτοφανή κίνηση των ερυθρόλευκων, γράφοντας χαρακτηριστικά «Σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παιχνίδι Κυπέλλου»

 H «Marca» στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει : «Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το Κύπελλο, αρνούμενος να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην «As» γράφουν «Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Κύπελλο, αρνούμενο να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Στην Σερβία η «Blic» εκτός από την κίνηση του Ολυμπιακού, σχολίασε και την κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκού: «Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λόγω απόφαση της ομάδας! Στον πάγκο παρέμεινε ένα κόκκινο εσώρουχο».

Τέλος η λιθουανική «Krepsinis» αναφέρει «Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μετατράπηκε σε σκάνδαλο. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα»

  

.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags