Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Τι ισχύει για Σλούκα και Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2019-03-01 18:41:00

Αυτός ο παίκτης... κούφανε τον Πιτίνο - Θα τον ήθελε σαν τρελός στον ΠΑΟ - Είναι δυνατόν;

του Pick n' Scroll
Αυτός ο παίκτης... κούφανε τον Πιτίνο - Θα τον ήθελε σαν τρελός στον ΠΑΟ - Είναι δυνατόν;

Πότε τον αποθέωσε, ποιοι τον γουστάρουν. Υπάρχει περίπτωση;

Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που το όνομα του Κώστα Σλούκα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι φίλοι του Τριφυλλιού θέλουν τον διεθνή γκαρντ στην ομάδα τους και το δείχνουν. Ο Σλούκας χειροκροτείται κάθε φορά που παίζει στο ΟΑΚΑ, ενώ ο κόσμος του Τριφυλλιού συχνά πυκνά προτρέπει είτε με συνθήματα είτε με μηνύματα στα social media τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, πάντως, δεν αποτελεί αδυναμία μόνο των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο.

Πριν το πρόσφατο παιχνίδι των Πρασίνων με τη Φενέρμπαχτσε, ο Αμερικανός τεχνικός είχε προβεί σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία έκανε ειδική μνεία στον Σλούκα, αποθεώνοντάς του. «Στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη για να παίξουμε με την νο.1 ομάδα στην Euroleague. Η Φενέρ έχει τον Έλληνα Κώστα Σλούκα. Τα κάνει όλα», ανέφερε στο ποστ του ο τεχνικός των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.



Μάλιστα, όσα είχε δει στο βίντεο κατά τη διάρκεια του scouting επιβεβαιώθηκαν και στη διάρκεια του αγώνα. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, ο Πιτίνο έλεγε στους δημοσιογράφους μετά την αναμέτρηση ότι είδε πρώτη φορά τον Σλούκα να παίζει από κοντά και έμεινε έκπληκτος από το ταλέντο και το πολυδιάστατο παιχνίδι του Έλληνα γκαρντ.

Ο θαυμασμός ενός προπονητή της εμβέλειας του Πιτίνο σίγουρα αποτελεί παράσημο για τον Σλούκα, ενώ η αδυναμία που τρέφουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τον σπουδαίο γκαρντ είναι γνωστή. Ωστόσο, τα δύο αυτά αυτά στοιχεία δεν μπορούν να... φέρουν από μόνα τους τον παίκτη στο Τριφύλλι.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, ενώ το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προκύπτει από πληροφορίες ότι οι πιθανότητες ενός deal μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Σλούκα είναι λιγοστές, ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής παίκτης δεν φέρεται να έχει τον επαναπατρισμό στα πλάνα του.

Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο στο μέλλον, αφού το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλο να χτίσει τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος με τους Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα ως πρώτα "βιολιά" είναι δεδομένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολική μεταμόρφωση: Αυτός είναι ο «παίκτης» που απογειώνει τον ΠΑΟ του Πιτίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags