Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι αποτυχημένες μεταγραφές, ο Μπλατ και το κλίμα στα αποδυτήρια
Μπάσκετ
| 2019-03-02 17:39:00

Τρομερή καταστροφή - Παίζει σαν αρχάριος - Είπε ψέματα ο Μπλατ - Τι γίνεται στα αποδυτήρια;

Sportdog Team
Τρομερή καταστροφή - Παίζει σαν αρχάριος - Είπε ψέματα ο Μπλατ - Τι γίνεται στα αποδυτήρια;

Μόνο ο Σπανούλης. Γι' αυτόν ρώτησαν. Χάλασε στα λεφτά!

Ο χρόνος, πάντως, γιατρεύει τα πάντα και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν την αντεπίθεσή τους στην Ευρωλίγκα, αφού στην Α1 δεν πρόκειται να συνεχίσουν αν δεν κατέβουν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πάει από το κακό στο χειρότερο στην Ευρωλίγκα και πλέον δεν θέλει και πολύ να αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Εκεί που ήθελε να μπει στην πεντάδα, πλέον πρέπει να προσέξει πολύ για να μη μείνει εκτός οκτάδας και πάθει μία καταστροφή, που όμοιά της δε θα έχει εμφανιστεί ξανά.

Οι Πειραιώτες έχουν πολλά προβλήματα έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Εχουν και άμεσα αγωνιστικά, που κυρίως έχουν να κάνουν με την περιφέρειά τους. Ο Μάντζαρης δεν υπολογίζεται στην ουσία, στα τελευταία ματς ο Ουίλιαμς-Γκος παίζει σαν αρχάριος, ο Στρέλνιεκς πλέον είναι στα πιτς, ο Ουέμπερ είναι απλά ένας μαχητής και μένει ο Σπανούλης στα 36 του να προσπαθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ετσι δεν γίνεται δουλειά, την ίδια ώρα, που η μεγάλη οικονομικά μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Γιάνις Τίμα, κρίνεται αποτυχημένη.

Μετά τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει παίκτη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε ότι η ομάδα του δεν έκανε κάποια κίνηση, αλλά είναι διαφορετική η αλήθεια. Αλλωστε άνθρωποι των Πειραιωτών μίλησαν με αντίστοιχους της Κύμης και του ΠΑΟΚ για να μάθουν πράγματα για τον χαρακτήρα του Ταντ ΜακΦάντεν.

Ο ΜακΦάντεν δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που έψαξαν οι Πειραιώτες. Κυνήγησαν και μία ακόμη μεγαλύτερη, αλλά δεν ειχαν τύχη με τη διαφορά στο οικονομικό να είναι τεράστια.

Επομένως, προχωράνε όπως είναι, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα πάρουν το εισιτήριο για την οκτάδα. Ο Μπλατ ακούει πολλά από τον κόσμο της ομάδας, αλλά έχει κι αυτός τις δικαιολογίες του, αφού το οικονομικό πρόβλημα είναι σοβαρότερο από ποτέ, ενώ και μετά το ηχητικό με τον Πρίντεζη, που κυκλοφόρησε, πλέον τα πράγματα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν είναι τραγικά, αλλά δεν είναι και όπως ήταν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags