Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Φούντωσαν οι φήμες για Σάρας, Σλούκα, Μάντζαρη, Μπαρτζώκα
| 2019-03-04 17:30:00

Φούντωσαν οι φήμες με Σάρας, Σλούκα, Μάντζαρη - "Ξύλο" για άσο του ΠΑΟΚ - Γυρίζει ο Μπαρτζώκας;

του Pick n' Scroll
Φούντωσαν οι φήμες με Σάρας, Σλούκα, Μάντζαρη - "Ξύλο" για άσο του ΠΑΟΚ - Γυρίζει ο Μπαρτζώκας;

Φεύγουν Πιτίνο και Μπλατ; Τι θα γίνει με τον Σπανούλη; Χαμός...

Μπήκαμε στον Μάρτιο και όπως κάθε φορά ακούγονται πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Τι κι αν δεν έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά. Και το θέμα, βέβαια, είναι πώς θα τελειώσει, τουλάχιστον στην Α1, από τη στιγμή, που ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει ότι δεν θα κατέβει στο ντέρμπι της 17ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Ξένοι διαιτητές δεν προβλέπεται να μπουν, οπότε περιμένουμε να γίνει ο κακός χαμός.

Οπως, όμως, και να έχει, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά το καλοκαίρι. Ασχέτως αν οι Πειραιώτες δεν εμφανιστούν στην Α1, αλλά πάνε σε άλλη λίγκα. Ισως στην Αδριατική.

Για τον Παναθηναϊκό θα παίξει θέμα προπονητή με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να είναι οι μεγάλοι στόχοι. Για τον Παναθηναϊκό είναι καλό που ο Σάρας δεν κάνει φέτος καλή χρονιά. Από κει και πέρα, οι "πράσινοι" θα ήθελαν πολύ τον Κώστα Σλούκα στο ρόστερ τους, αλλά κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο.



Δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη ή επιστροφής του Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ, παρότι λέγεται ότι έχει προχωρήσει πολύ την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους θα βρεθούν το καλοκαίρι σε μεταίχμιο. Το συμβόλαιο του Σπανούλη λήγει. Τι θα γίνει; Θα βαδίζει στα 38 του και όπως καταλαβαίνει ο καθένας δεν μπορεί να στηριχτεί ο Ολυμπιακός πλέον πάνω του. Ο Μάντζαρης είναι πιθανό να φύγει. Αλλά και να μείνει, δεν είναι πρωτοκλασάτος. Ολα αυτά σημαίνουν ότι η ομάδα του Πειραιά θα κοιτάξει να πάρει έναν παικταρά στα γκαρντ. Εναν Τεόντοσιτς ή έναν Ντιλέινι. Κι αν φύγει ο Μιλουτίνοφ για το ΝΒΑ, θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας σούπερ ψηλός. Τουλάχιστον ένας.

Για το θέμα προπονητή, θα μετρήσει το τελείωμα της χρονιάς. Ηδη, πάντως, ακούγεται το σενάριο της επιστροφής του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού μάλιστα θέλουν κάτι τέτοιο, όπως αποτυπώνεται η επιθυμία τους στα social media.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γηπεδάρα από Μαρινάκη, ρίχνει τρελά λεφτά - Πότε θα είναι έτοιμο και πόσο κόσμο θα χωράει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags