Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποθέωσε τον Παπαγιάννη ο Ρικ Πιτίνο
Μπάσκετ
| 2019-03-07 22:00:00

Αποθέωση Πιτίνο για Παπαγιάννη με τρομερή ατάκα: "Του είπα ότι μπορεί να..."

Sportdog Team
Αποθέωση Πιτίνο για Παπαγιάννη με τρομερή ατάκα: "Του είπα ότι μπορεί να..."

Έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα σέντερ ο Αμερικανός τεχνικός.

Παναθηναϊκός: Μετά τη νίκη του Τριφυλλιού επί της Νταρουσάφακα, ο Ρικ Πιτίνο έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Αμερικανός τεχνικός αποκάλυψε πως έχει ξεχωριστή σχέση με τον Έλληνα σέντερ και πως του είπε ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Έχω ξεχωριστή σχέση μαζί του. Του είπα ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Euroleague. Θέλω να τον βλέπω να κάνει double-doubles. Το έκανε αυτό για εμάς με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα».

Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Θέλαμε να έχουμε πολλά κλεψίματα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε εξαιρετικοί σουτέρ. Βάζουμε την μπάλα μέσα, την βάζαμε όλο το βράδυ. Είχαμε υψηλά ποσοστά και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Βρήκαμε αιφνιδιασμούς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου».

Για την Τουρκία: «Είναι μια όμορφη χώρα. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά η πρώτη που έρχομαι στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ήταν απολαυστικά. Αν εξαιρέσεις την κίνηση, όλα είναι ωραία. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στην Νέα Υόρκη, λόγω της κίνησης. Ο κόσμος είναι ωραίος εδώ. Σας ευχαριστώ». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags