Facebook Pixel "Σκούπα" στον Παναθηναϊκό - Αυτοί φεύγουν - Παραμονή-έκπληξη
| 2019-03-13 16:03:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν - Παραμονή-έκπληξη - Έρχεται Έλληνας - Σάρας αντί Πιτίνο;

του Pick n' Scroll
"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν - Παραμονή-έκπληξη - Έρχεται Έλληνας - Σάρας αντί Πιτίνο;

Τα πάνω-κάτω στον Εξάστερο. Ιδού το πλάνο για τη νέα σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο, αλλά θέλει να τελειώσει τη χρονιά όπως συνήθως. Με τουλάχιστον μία ακόμη κούπα, δηλαδή, το πρωτάθλημα. Αν μπορεί να πάρει και την Ευρωλίγκα, δεν θα πει όχι. Προς το παρόν, βέβαια, το θέμα είναι να περάσει στην οκτάδα, κάτι που δεν είναι και εύκολο.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα έχει ένα σωρό αλλαγές στον Ολυμπιακό. Για την ομάδα του Πειραιά προβλέπεται ιστορικό καλοκαίρι σε πολλά επίπεδα. Αλλά και στον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν αλλαγές, μόνο που αυτές θα έχουν να κάνουν με τους περισσότερους από τους ξένους που έχει τώρα.

Ο πρώτος σίγουρος που... χαιρέτησε ήδη είναι ο Αντριαν Πέιν, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι! Άλλωστε, ο Αμερικάνος παρουσιάστηκε χειρότερος από την περυσινή χρονιά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Δεν θα συνεχίσει επίσης στο ΟΑΚΑ ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Είναι φιλότιμος, αλλά για την ευρωπαϊκή υπέρβαση που θέλει ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρκετός.

Ο Λάνγκφορντ είναι σπουδαίος, αλλά στα 36 του, ίσως δώσει τη θέση του σε έναν νεότερο γκαρντ. Σίγουρα αυτό θα γίνει με τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ξέρει μπάσκετ όσο λίγοι, αλλά βγάζει τραυματισμούς, ενώ είναι κι αυτός περασμένης ηλικίας.



Ο Τζέιμς Γκιστ είναι ένα ερωτηματικό, ο Σον Κιλπάτρικ είναι παίκτης για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Θα εξαρτηθεί, όμως, πώς θα τελειώσει τη σεζόν και επίσης πόσα λεφτά θα ζητήσει. Γιατί είναι γενικά ακριβός παίκτης.

Αυτός που έχει πολλές πιθανότητες να μείνει είναι ο Ντεσόν Τόμας. Ειδικά για τα λίγα λεφτά που παίρνει είναι λίρα εκατό. Και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου βρέξει-χιονίσει προσφέρει τουλάχιστον 10 πόντους. 

Από Ελληνες παίκτες, ο Παναθηναϊκός ίσως προσθέσει μόλις έναν ακόμη. Βλέπετε, το ντόπιο του υλικό είναι πανίσχυρο.

Και βέβαια υπάρχει και το θέμα προπονητή, με τον Ρικ Πιτίνο να αφήνει παράθυρο παραμονής και τους ευσεβείς πόθους να έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος στο διαδίκτυο με blog που "ξεσκίζει" τον Μπλατ - "Φτύνει αίμα με Κύμη, έφερε... παλτό"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags