15/03/19 - 22:49

Τρομερά επεισόδια μπροστά στον Βασιλειάδη - Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος, απίστευτες καταγγελίες!

Έγινε χαμός με Αγγελόπουλους-Γιαννακόπουλο και Σκινδήλια.

Sportdog Team
Τρομερά επεισόδια μπροστά στον Βασιλειάδη - Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος, απίστευτες καταγγελίες!
7.628views 0shares

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός: Σε… ναυάγιο οδηγήθηκε η σύσκεψη κορυφής στο ελληνικό μπάσκετ, παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη και των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλων!

Μόλις μία ώρα κατάφεραν να μείνουν μαζί στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού οι ιδιοκτήτες των "αιωνίων", καθώς η συνάντηση διακόπηκε από ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο Σκινδήλια και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, με τρομερές καταγγελίες εκατέρωθεν για ύβρεις και φτύσιμο!

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε αρχικά ότι τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνοντας από την αίθουσα φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεών τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ θα είμαστε».

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή του τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου: «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός έβλεπε χωρίς αντίδραση. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Sport fm όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος του στον Γιώργο Σκινδήλια που έγινε από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας»!

Η σύσκεψη συνεχίστηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και τους υπόλοιπους πλην του Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός χαμός: «Σας πονά ο καράφλας, Γιαννακόπουλε 5ετές σε Πιτίνο» - Καζούρα στον Ολυμπιακό
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ