16/03/19 - 00:11

Τοποθέτηση Αγγελόπουλων για τη σύσκεψη: «Σοβαρό πρόβλημα, κανείς δεν απώθησε τον Γιαννακόπουλο»

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για λύση που πρέπει να βρεθεί στο μπάσκετ.

Sportdog Team
Τοποθέτηση Αγγελόπουλων για τη σύσκεψη: «Σοβαρό πρόβλημα, κανείς δεν απώθησε τον Γιαννακόπουλο»
2.631views 0shares

Ταυτόχρονα μίλησαν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά την έξοδό τους από τα γραφεία του Υφυπουργείου, όπου αναφέρθηκαν στα της σύσκεψης.

"Για πρώτη φορά η πολιτεία και η Κυβέρνηση ζητά ισονομία στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ και συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχουν διαφωνίες. Υπάρχουν προβλήματα. Σήμερα έγινε διαπίστωση για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα. Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Διαφωνίες υπάρχουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει."

Σε ερώτηση που έγινε σχετικά με τα όσα καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι έγιναν μέσα στην αίθουσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν απώθησε κανείς τον κ. Γιαννακόπουλο. Κάτι άλλο έγινε, αλλά όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα θα παραμείνουν σε αυτή".

Κλείνοντας είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Υπάρχει βούληση για να λυθεί το θέμα. Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να απουσιάζει δείχνει πολλά. Δύσκολα θα δοθεί λύση".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ