Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός για Θανάση - Αποθέωση Σπανούλη-Kαπετάνιου - Συγκλόνισε η Θύρα 13 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-03-26 08:32:00

Χαμός για Θανάση - Αποθέωση Σπανούλη-Kαπετάνιου - Συγκλόνισε η Θύρα 13 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός για Θανάση - Αποθέωση Σπανούλη-Kαπετάνιου - Συγκλόνισε η Θύρα 13 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στεφάνια από Ολυμπιακούς. Ράκος ο Ζοτς. "Παρών" ο Τσίπρας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το ύστατο χαίρε στον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που αγάπησε τον Παναθηναϊκό με όλη την ψύχη του και έζησε μαζί του ένδοξες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η παναθηναϊκή οικογένεια μόλις 10 μήνες μετά τον χαμό του Παύλου είπε το τελευταίο αντίο και στον Τυφώνα, με εκατοντάδες κόσμο να βρίσκεται εκεί με πανό και να τραγουδά συνθήματα για τον δικό της ατόφιο, μάγκα, και πιο ρομαντικό Θανάση Γιαννακόπουλο.

Τα δικά του παιδιά δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν στο τελευταίο του ταξίδι. Το φέρετρο του ήταν τυλιγμένο με την σημαία του Παναθηναϊκού όπως είχε ζητήσει ο ίδιος και στο πλευρό του σύσσωμος ο κόσμος τόσο του αθλητισμού όσο και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σ’ ένας άκρως συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ο Θανάσης κατάφερε να ενώσει τους δυο αιώνιους. Ο Βασίλης Σπανούλης κατέφθασε στην Μητρόπολη για να αποδώσει με τον δικό του τρόπο τον φόρο τιμής στον εμβληματικό ηγέτη που τόσο πολύ θαύμαζε και απέσπασε το χειροκρότημα όλων των οπαδών που ήταν εκεί.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να λείπει. Υπήρξε άλλωστε βασικό κομμάτι της επιτυχίας που χάραξαν οι Γιαννακόπουλοι. Όπως και με τον Παύλο έτσι και στον Θανάση βρέθηκε εκεί, συντετριμμένος να αποχαιρετήσει τον μεγάλο ηγέτη του Τριφυλλιού.

Αλέξης Τσίπρας, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βασιλειάδης αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του Θανάση στον χώρο του αθλητισμού, παρευρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του.

Το «παρών» έδωσε και ο Ολυμπιακός, o Σάββας Θεοδωρίδης, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Χρήστος Μπαφές απέδωσαν φόρο τιμής, ενώ τόσο ο Σωκράτης όσο και ο Πέτρος Κόκκαλης έστειλαν στεφάνια από νωρίς στην Μητρόπολη.

Τέλος εκεί ήταν και ο «καπετάνιος», Γιώργος Βαρδινογιάννης, όπως άλλωστε είχε βρεθεί και στην κηδεία του Παύλου, που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την οικογένεια αποχαιρέτησε τον θείο του και φυσικά ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξαν στον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Δείτε πώς το sportdog μετέδωσε live, το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο:

Η κόρη του εμβληματικού ηγέτη, Κατερίνα, βρίσκεται από νωρίς στην Μητρόπολη, ενώ υπάρχουν εκεί σημαίες του Παναθηναϊκού και της Βιανέξ. Φυσικά το φέρετρο όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του ίδιου είναι τυλιγμένο με την σημαία της αγαπημένης του ομάδας, ενώ στεφάνια έχουν στείλει ήδη αρκετοί μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, o Πέτρος και Σωκράτης Κόκκαλης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η ΚΑΕ αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και οι παλαίμαχοι της Ένωσης, ο Μάκης Αγγελόπουλος, η ΕΠΟ και η Super League.

Τα στεφάνια των υπαλλήλων της Πράσινης ΚΑΕ όπως και εκείνο του Ερασιτέχνη δεν θα μπορούσαν να λείπουν. ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Γιώργος Βαρδινογιάννης τίμησαν επίσης του μνήμη του Τυφώνα.

Οι Αγγελόπουλοι τίμησαν την μνήμη του εμβηλατικού ηγέτη.

Ξεχωριστό ήταν και το μήνυμα της Θύρας 13, που αποχαιρετά τον δικό της άνθρωπο. "Θανάση, εσύ είσαι ο Παναθηναϊκός", έγραφε το στεφάνι.

Η ομάδα ανδρών και γυναικών βόλεϊ του Παναθηναϊκού καθώς και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Μητρόπολη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήγε στην Μητρόπολη για να τιμήσει το μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού, που μαζί με τον Παύλο και τον Θανάση έγραψαν με «χρυσά» γράμματα την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις του που έκανε ο άλλοτες προπονητής του Παναθηναϊκού λέγοντας πως "τα αφέρφια θα είναι για πάντα την καρδιά μας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας, χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο. "

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας».

Στην Μητρόπολη βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Σε δηλώσεις του που έκανε για τον Θανάση Γιαννακόπουλου ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων μίλησε με συγκινητικά λόγια: 

«Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Πάντα υπήρχε ιδιαίτερη αγάπη και αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση.

Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ».

Ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Δημήτρης Παπανικολάου βρέθηκαν στην Μητρόπολη.

Τα δικά του στεφάνια για την τιμήσουν την μνήμη του Θανάση έστειλαν ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Φυσικά εκει ήταν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Μητρόπολη, για να πει το τελευταίο "αντίο" στον θείο του.

Στεφάνι για να αποδώσει φόρο τιμής στο εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού έστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου βρίσκεται πλέον στη Μητρόπολη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 14:00 και ακολούθως ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού θα μεταφερθεί στο Α' Νεκροταφείο. 

Και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο πρώην προπονητής των Πράσινων βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον Τυφώνα.

Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Σπύρος Λιβαθηνός βρίσκονται και αυτοί στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο 

Το "παρών" έδωσε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Χρήστος Μπαφές, εκπροσωπούν την ομάδα του Πειραιά.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έφτασε στην Μητρόπολη και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Και ο Δημήτρης Ιτούδης είναι εκεί για τον Τυφώνα.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό ηγέτη της.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έφτασε στη Μητρόπολη και γνώρισε την αποθέωση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρίσκεται και αυτός στη Μητρόπολη Αθηνών καθώς και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, ήταν εκεί.

Στη Μητρόπολη Αθηνών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης,

Η Θύρα 13 είναι εκεί με ένα τεράστιο πανό και τραγουδάει συνθήματα για τον Θανάση! Μεταξύ άλλων είναι κι αυτό: «Κι αν έφυγαν ο Παύλος κι ο Θανάσης, και πέταξαν ψηλά στον ουρανό, δε θα ξεχάσω τι μου χάρισαν ποτέ μου, για αυτό και εγώ θα τραγουδώ».

Ξεκίνησε η κηδεία.

Ο Ιμπραϊμ Κουτλουάι και ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι στην Μητρόπολη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρευρέθηκε και εκείνος στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Europe, Καμίλ Νοβακ.

Το φέρετρο που μεταφέρει τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλο βγήκε από την Μητρόπολη, με τον κόσμο να χειροκροτεί και να τραγουδά συνθήματα.

Η πομπή μόλις έφυγε από την Μητρόπολη και θα μεταφερθεί στο πρώτο νεκροταφείο όπου και θα ταφεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags