Facebook Pixel Ιστορικές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν
| 2019-03-26 15:57:00

Ιστορικές αλλαγές στο λιμάνι - Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Μπαμ" από Ελλάδα

του Pick n' Scroll
Ιστορικές αλλαγές στο λιμάνι - Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Ποιοι φεύγουν - "Μπαμ" από Ελλάδα

Στον αέρα κορυφαία ονόματα. Θα μείνει ο Μπλατ; "Καυτές" απαντήσεις!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Πρέπει να το πάρει για να έχει ουσιαστική τύχη να περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Η Ζαλγκίρις είναι σκληρό καρύδι και πάνω από όλα έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης. 

Με δεδομένο (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) ότι οι Πειραιώτες δεν θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα ή θα τις ολοκληρώσουν όχι, όπως συνήθως, πολλοί είναι εκεί που ρωτάνε τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Απάντηση δεν είναι εύκολο να δοθεί σε όλα τα ερωτήματα. Για μερικά, όμως, υπάρχει απάντηση. Οπως το ότι οι Αγγελόπουλοι δεν πρόκειται να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο, είναι αν θα προχωρήσουν μόνοι τους ή θα έχουν κάποιον συμπαίκτη.

Αν θα συνεχίσει και του χρόνου ο Ολυμπιακός στην Α1 ή θα πάει στην Αδριατική Λίγκα, θα φανεί από τις επόμενες κινήσεις των φορέων. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν ξένους διαιτητές, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει. Είναι, όμως, πιθανό να "βολευτούν" με αλλαγή των δεδομένων της ΚΕΔ. Να αλλάξουν, δηλαδή, σε αυτή πρόσωπα και τα ηνία της διαιτησίας να περάσουν στον ΕΣΑΚΕ.

Για το ρόστερ της επόμενης σεζόν υπάρχουν κάποια δεδομένα. Οπως το ότι δεν θα συνεχίσει ο Γιάνις Τίμα. Ο Λετονός απογοήτευσε στο μεγάλο λιμάνι και γι' αυτό δόθηκε ως δανεικός στη Χίμκι. Εκεί κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και δεν είναι απίθανο να τον κρατήσει και του χρόνου η Χίμκι. Οπως και να έχει, δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.



Μεταξύ άλλων το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός έχει προσφέρει, αλλά "αγκάθι" είναι τα περίπου 900.000 ευρώ που παίρνει. Φαντάζουν πολλά για τον νέο Ολυμπιακό που θα φτιαχτεί, οπότε δεν αποκλείεται η ομάδα του Πειραιά να πάει σε άλλες λύσεις. 

Το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει.

Συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ, από την παρουσία του οποίου δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ηδη γράφεται και αναφέρεται παντού το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οσον αφορά στις προσθήκες, θα αναζητηθούν πάση θυσία τρεις καλοί έως πολύ καλοί Ελληνες παίκτες. Είτε αυτός θα λέγεται Κόνιαρης, είτε Ναζρ Μήτρου Λονγκ, είτε Κώστας Κουφός, είτε Λαρεντζάκης.

Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες εκκρεμότητες, όπως το τι θα γίνει με Πρίντεζη και Μάντζαρη. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Στον πρώτο, όμως, οφείλονται πολλά χρήματα, ενώ ο δεύτερος παίρνει χρήματα που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό προσφέρει.

Οπως καταλαβαίνει κανείς, το καλοκαίρι, που έρχεται, ίσως και να είναι ιστορικό για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε ο Ολυμπιακός: Αυτόν πουλάει ο Μελισσανίδης με 8 εκατομμύρια - Δεν το βρίσκεις με τίποτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags