Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Μπάσκετ
| 2019-03-28 18:18:00

Μεταγραφάρα: Top όνομα της ΑΕΚ για Ολυμπιακό - Ποιον "καθαρίζει" - Είναι αντι-Σπανούλης;

του Pick n' Scroll
Μεταγραφάρα: Top όνομα της ΑΕΚ για Ολυμπιακό - Ποιον "καθαρίζει" - Είναι αντι-Σπανούλης;

Εξαιρετική λύση σε θέση που έρχεται... τσουνάμι.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι εκφράζουν συχνά παράπονα για τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και για την απόδοση πολλών παικτών, που δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν αναμένεται να χτιστεί από την αρχή, με ουκ ολίγες ανακατατάξεις να προβλέπονται στο ρόστερ.

Ένας εκ των μεταγραφικών στόχων των Πειραιωτών για του χρόνου φέρεται να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης της ΑΕΚ, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι «τσεκάρουν» εδώ και καιρό, εξετάζοντας την πιθανότητα να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ο διεθνής άσος -θεωρητικά- ταιριάζει γάντι στις ανάγκες του Ολυμπιακού, καθώς φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι Ερυθρόλευκοι να προχωρήσουν σε αλλαγές στις θέσεις των γκαρντ.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Γιάνις Στρέλνιεκς, η προσφορά του οποίου κρίνεται ικανοποιητική. Παρ’ όλα αυτά, το «αγκάθι» σε μια πιθανή επέκταση της συνεργασίας για τον Λετονό άσο έγκειται στις υψηλές αποδοχές του, που ανέρχονται στις 900.000 ευρώ. Κάτι που καθιστά αβέβαιο το μέλλον του διεθνούς άσου στο Λιμάνι.

Αμφίβολη κρίνεται και η παρουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο, όμως οι υψηλές οικονομικές απολαβές του είναι δυσανάλογες της φετινής αγωνιστικής προσφοράς του φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη έχει «κλειδώσει», μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο αρχηγός, πάντως, θα συνεχίσει να αγωνίζεται αφού δεν έχει σκοπό να σταματήσει ακόμα το μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα πατήσει τα 37.

Όπως και να έχει, ο Σπανούλης έχει μεγαλώσει και σίγουρα χρειάζεται στηρίγματα δίπλα του, με τον Λαρεντζάκη να αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση λόγω της έφεσής του να κάνει όλες τις δουλειές σε επίθεση και άμυνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags