Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο - Παναθηναϊκός: Τρομερο σκηνικό με Πιτίνο και Αντετοκούνμπο στον πάγκο
Μπάσκετ
| 2019-03-28 22:40:00

Μία στιγμή, όλος ο Παναθηναϊκός: Τρομερο σκηνικό με Πιτίνο και Αντετοκούνμπο στον πάγκο!

Sportdog Team
Μία στιγμή, όλος ο Παναθηναϊκός: Τρομερο σκηνικό με Πιτίνο και Αντετοκούνμπο στον πάγκο!

Το ξέσπασμα και η... δολοφονική ματιά.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ο Παναθηναϊκός έκανε φοβερό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τη Ρεάλ και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 45-33. Οι Πράσινοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν από τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, δείχνοντας ότι παραμένουν ανεβασμένοι και ο Ρικ Πιτίνο είναι ο κύριος λόγος για αυτό εξαιτίας της δουλειάς που κάνει σε αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο σεβασμός που απολαμβάνει ο Αμερικανός τεχνικός στις τάξεις των παικτών φάνηκε ξεκάθαρα σε μια φάση από το πρώτο ημίχρονο της αποψινής αναμέτρησης.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βγήκε αλλαγή και ήταν πολύ εκνευρισμένος στον πάγκο. Ο Έλληνας άσος έδειχνε πολύ ταραγμένος και ξέσπασε, με αποτέλεσμα ο Σον Κιλπάτρικ, που καθόταν δίπλα του, να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά δίχως να τα καταφέρει.

Ωστόσο, όλα σταμάτησαν όταν παρενέβη ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός κόουτς δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, απλώς έριξε μια… δολοφονική ματιά στον Αντετοκούνμπο, ο οποίος αμέσως ηρέμησε και δεν έδωσε συνέχεια στο ξέσπασμά του!

Είναι εμφανές ότι ο Πιτίνο έχει «δεθεί» με τους παίκτες του και σκηνικά σαν το αποψινό το αποδεικνύουν περίτρανα. Ο 66χρονος τεχνικός δεν χρειάστηκε ούτε καν να μιλήσει για να επιβάλλει την τάξη και δεν είναι τυχαίο που υπό την τεχνική του ηγεσία το κλίμα στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού είναι εξαιρετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ρε Πιτίνο; Η απόφαση που "καταδίκασε" τον ΠΑΟ - Έκανε... μάγκα τον Ρούντι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags