Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αδιανόητα πανό των χουλιγκάνων ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ
| 2019-03-29 22:28:00

Καφρίλα χωρίς όρια! Αδιανόητα πανό των χουλιγκάνων ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καφρίλα χωρίς όρια! Αδιανόητα πανό των χουλιγκάνων ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ (ΦΩΤΟ)

Πετάξτε τους επιτέλους έξω από τα γήπεδα!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πιάσαμε πάτο σαν ελληνική κοινωνία και σαν ελληνικός αθλητισμός και πλέον κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και κυρίως οι διοικήσεις των μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα, ποιους βάζουν μέσα στα γήπεδά τους και τι πανό σηκώνονται στα παιχνίδια τους!

Σαν σήμερα (29/03) λοιπόν είναι η ημέρα που δολοφονήθηκε πριν 12 χρόνια, ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος, σε επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού στη Λαυρίου, γεγονός που κάποιοι… γιόρτασαν στο ΣΕΦ με πανό που κρέμασαν πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις!

«Φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία-29/03/07» αναφέρει το συγκεκριμένο πανό, το οποίο κατέβηκε μετά από μισή ώρα, χωρίς να διακοπεί η αναμέτρηση και χωρίς να παρέμβει (φανερά τουλάχιστον) η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!



Βέβαια, ανάλογη καφρίλα είχαμε και στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, όπου οπαδοί των Πρασίνων σήκωσαν πανό για όσα έγιναν πριν λίγες ημέρες στο Παπαστράτειο!

Θυμίζουμε πως εκεί «γνωστοί-άγνωστοι» εισέβαλαν με καδρόνια και μαχαίρια και επιτέθηκαν σε λίγους φίλους του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας πόλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags