Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για το -6 του πρωταθλήματος
Μπάσκετ
| 2019-03-30 22:28:00

Κίνηση-έκπληξη από Αγγελόπουλους - Τα αλλάζουν ολα; - Τι αποφάσισαν λόγω... Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Κίνηση-έκπληξη από Αγγελόπουλους - Τα αλλάζουν ολα; - Τι αποφάσισαν λόγω... Παναθηναϊκού

Κανείς δεν το περίμενε!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, αυτή τη φορά για την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που του επιβλήθηκε για τη μη συμμετοχή της ομάδας και τη ματαίωση του πρόσφατου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η έφεση έγινε χθες (29/3) και σίγουρα πρόκειται για απρόσμενη απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι δεν είχαν ενημερώσει επίσημα για την πρόθεσή τους να κυνηγήσουν την υπόθεση. Αντιθέτως, βάσει των πληροφοριών που προέκυπταν μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα, δεν φέρονταν να υπάρχουν καν σκέψεις για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, η αιτία της απόφασης για προσφυγή δεν έχει γίνει γνωστή, με ορισμένες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κίνηση τακτικής ώστε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να κερδίσουν χρόνο, αλλά και να πέσει το πρόστιμο των 11.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το -6 που τους επιβλήθηκε για την αποχώρηση στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στους Πράσινους, ζητώντας να τιμωρηθούν βάσει του καταστατικού της ΕΟΚ, που προβλέπει αφαίρεσης ενός ή δύο βαθμών και όχι έξι, όπως ισχύει στο καταστατικό του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο-φωτιά: Γι' αυτό "γκρεμίζεται" ο Ολυμπιακός - Αυτές θα είναι οι πρώτες δύο μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags