Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Πιτίνο - Σπουδαία παραδοχή για Πασκουάλ και αποθέωση σε Καλάθη και Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ
| 2019-04-04 23:45:00

Φοβερός Πιτίνο - Σπουδαία παραδοχή για Πασκουάλ και αποθέωση σε Καλάθη και Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Φοβερός Πιτίνο - Σπουδαία παραδοχή για Πασκουάλ και αποθέωση σε Καλάθη και Γιαννακόπουλο!

Τι είπε για τις μάχες που έρχονται κόντρα στη Ρεάλ.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Οι Πράσινοι προκρίηθηκαν στα πλέι οφ της Euroleague και ο Αμερικανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία στον Νικ Καλάθη, ο οποίος πέτυχε triple-double κόντρα στη Μπουντούτσνοστ, εκφράζοντας την άποψη πως είναι ο MVP της διοργάνωσης.

Ο Πιτίνο εκθείασε τη δουλειά του Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο διαδέχθηκε, χαρακτηρίζοντάς τον ως κορυφαίο τεχνικό, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους αδερφούς Γιαννακόπουλους (Κώστα, Παύλο, Θανάση), που έφυγαν από τη ζωή, αλλά και στον Δημήτρη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Ο Καλάθης έκανε το πρώτο του triple double στην Euroleague. Αν δεν είναι αυτός ο MVP στην Ευρώπη, τότε δεν ξέρω ποιος είναι! Και ο Γκιστ μας βοήθησε πολύ και όλα τα παιδιά, για να φτάσουμε ως εδώ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αντικατέστησα έναν πανέξυπνο προπονητή (Πασκουάλ), ίσως τον κορυφαίο στην Euroleague. Έκανε εξαιρετική δουλειά, αλλά οι παίκτες είχαν λάθος νοοτροπία, μετά τις ήττες ήταν με σκυμμένα κεφάλια. Στη συνέχεια άλλαξε όλη τους η φιλοσοφία. Όλοι αξίζουν τα εύσημα για την 6η θέση».

Τέλος, πρόσθεσε: «Παίξαμε τόσο σκληρά και δείξαμε το χαρακτήρα μας, γι' αυτό είμαστε επικίνδυνοι. Κι η Ρεάλ, όμως, δεν θα... χάσει τον ύπνο της, γιατί θα έχει το πλεονέκτημα. Αφιερώνουμε την πρόκριση στους τρεις Γιαννακόπουλους (Κώστα, Παύλο, Θανάση), που θα μα βλέπουν από ψηλά και θα χαμογελούν, και στον Δημήτρη, γιατί πέρασε δύσκολα τελευταία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags