Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νίκησε η Ζαλγκίρις, αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός - Με Ρεάλ ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2019-04-04 23:52:00

Στα ίσα η Ρεάλ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό ο Σάρας – Θα παλέψει για την... εκδίκηση ΠΑΟ!

Sportdog Team
Στα ίσα η Ρεάλ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό ο Σάρας – Θα παλέψει για την... εκδίκηση ΠΑΟ!

Όλα τα ζευγάρια των πλέι οφ, πότε ξεκινούν τα παιχνίδια.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η τελικά οκτάδα της Euroleague στην οποία τελικά θα βρίσκεται μόνο Παναθηναϊκός και όχι ο Ολυμπιακός.

Οι Πράσινοι νίκησαν και την Μπουντούτσνοστ με 77-67 το βράδυ της Πέμπτης και μία επική ανατροπή στις τελευταίες εβδομάδες, όχι μόνο πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά κατάφεραν να τερματίσουν και έκτοι!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει λοιπόν και φέτος τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως με μειονέκτημα έδρας και μάλιστα τα δύο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό με την Νταρουσάφακα το βράδυ της Παρασκευής, όμως αποκλείστηκε μετά το μεγάλο διπλό της Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη, σε ένα ματς όπου η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια αν και οι γηπεδούχοι το πάλεψαν στο φινάλε.

Οι Πειραιώτες ακόμα και αν νικήσουν τους Τούρκους, δεν προλαβαίνουν την οκτάδα και στη θέση τους θα βρίσκεται η Ζαλγκίρις, που ουσιαστικά πήρε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, με τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ.

 

Έτσι λοιπόν, η Φενέρ θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Ζαλγκίρις, η ΤΣΣΚΑ την Μπασκόνια με πλεονέκτημα, η Ρεάλ τον Παναθηναϊκό και η Εφές την Μπαρτσελόνα. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 16 ή 17 Απριλίου, ενώ τα Game 3-4 θα γίνουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Τα ζευγάρια:

Φενέρμπαχτσέ – Ζαλγκίρις
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια
Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός
Εφές – Μπαρτσελόνα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags