Facebook Pixel Ποια ΑΕΚ; Γι’ αυτή την ομάδα γυρίζει πίσω ο Μπουρούσης
| 2019-04-08 16:00:00

Ποια ΑΕΚ; Γι’ αυτή την ομάδα γυρίζει πίσω ο Μπουρούσης - Θέλει σαν τρελός - Είναι ο Ολυμπιακός;

του Pick n' Scroll
Ποια ΑΕΚ; Γι’ αυτή την ομάδα γυρίζει πίσω ο Μπουρούσης - Θέλει σαν τρελός - Είναι ο Ολυμπιακός;

Χαμός για τον Έλληνα σέντερ. Θα βάλει ξανά τα πράσινα; 

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Γιάννη Μπουρούση είδε το φως της δημοσιότητας με την ΑΕΚ να θέλει να τον επαναφέρει στις τάξεις της.

Ο διεθνής σέντερ, όμως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας στην ΕΡΤ: "Για να υπάρχει διάθεση να πάω στην ΑΕΚ πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα να παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω", είπε ο Έλληνας άσος, ο οποίος δεν θέλει να παίξει άλλο φέτος (εκτός αν του έρθει μία συγκλονιστική πρόταση). Θέλει να ξεκουραστεί, ώστε να είναι φρέσκος και πανέτοιμος στην πρόκληση της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Οσον αφορά στην επόμενη χρονιά, ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στην ΕΡΤ: "Σίγουρα κοιτάζω την Ευρωλίγκα για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω".

Πού μπορεί να πάει, λοιπόν, αν αποφασίσει να παίξει στην Ευρώπη; Υπάρχει περίπτωση επιστροφής στον Ολυμπιακό; Αν και με τους Αγγελόπουλους τα έχουν βρει, μετά τη φασαρία, που είχε γίνει με το ηχητικό, θεωρείται πολύ δύσκολο να φορέσει την κόκκινη φανέλα. Αν και στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Τα έχουμε δει όλα ή σχεδόν όλα. Και καθώς ο Ολυμπιακός υστερεί πλέον στο ελληνικό στοιχείο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε εντελώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στον Παναθηναϊκό ο διεθνής σέντερ δεν χωράει. Ο Παναθηναϊκός θα πάει του χρόνου με πολύ δυνατό ξένο ως βασικό σέντερ, αναπληρωματικό τον Παπαγιάννη και τρίτο τον Βουγιούκα.



Εκεί, που θέλει να πάει ο Γιάννης Μπουρούσης σαν τρελός είναι στην Μπασκόνια. Εκεί, όπου είχε ζήσει μεγάλες στιγμές το 2015-2016, όταν και είχε οδηγήσει την ισπανική ομάδα στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας μαζί με τον Μάικ Τζέιμς. Συν τοις άλλοις του αρέσει πολύ η Βιτόρια. Είναι ένα ήσυχο μέρος, που ευνοεί την οικογενειακή ζωή.

Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών, ειδικά αν ο σπουδαίος, Βενσάν Πουαριέ, αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ηδη αναφέρθηκε ενδιαφέρον των Μπόστον Σέλτικς, ενώ είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες του ΝΒΑ που θα κάνουν κίνηση. Μαζί με τον Ντέιβις, τον Μιλουτίνοφ και τον Μπλακ, ο Γάλλος είναι από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα: "Χτυπάει" Στρέλνιεκς ο Γιαννακόπουλος - Είναι Παπαπέτρου, "τρώει" Λάνγκφορντ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags