Facebook Pixel "Βλέπω πιο πολύ Μαρινάκη από Κόκκαλη - Έτσι θα ανέβει ο Ολυμπιακός"
| 2019-04-09 15:05:00

"Βλέπω πιο πολύ Μαρινάκη από Κόκκαλη - Έτσι θα ανέβει ο Ολυμπιακός - Τα πάντα οι Αγγελόπουλοι"

του Γιώργου Κτενά
"Βλέπω πιο πολύ Μαρινάκη από Κόκκαλη - Έτσι θα ανέβει ο Ολυμπιακός - Τα πάντα οι Αγγελόπουλοι"

Ποιος θα μπει τελικά στην ΚΑΕ; Ο Τόλης Κοτζιάς απαντά στο sportdog!

Την οικογένεια Μαρινάκη παρά την οικογένεια Κόκκαλη βλέπει πιο πιθανό να συμμετάσχει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ως συμπαίκτης των αδερφών Αγγελόπουλων, ο Τόλης Κοτζιάς όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο sportdog.

Ο καλός συνάδελφος μίλησε για τις εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα, αλλά και την ανάγκη να βρεθεί συμπαίκτης που θα βελτιώσει πρωτίστως τη λειτουργία της ΚΑΕ και έπειτα θα ανεβάσει το μπάτζετ.

"Για τον Σωκράτη Κόκκαλη και την οικογένειά του δεν χρειάζονται πολλά λόγια, είναι ο άνθρωπος που πήγε ψηλά τον Ολυμπιακό τη δεκαετία του '90. Αλλά είναι και ο άνθρωπος που τον παράτησε στις αρχές του 2000. Είναι κολοσσός οικονομικά, έχει τεράστια ιστορία στον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αλλά μοιάζει δύσκολο να ασχοληθεί ο ίδιος. Αν πρόκειται για τον γιο του, τον Ντίνο, δεν μου ακούγεται παράξενο. Αλλά προς το παρόν το κρατάμε ως σενάριο όλο αυτό και τίποτα περισσότερο", σχολίασε αρχικά πεπειραμένος δημοσιογράφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο διαρχίας στον Ολυμπιακό:

"Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν αποκτήσει την ομάδα από τον Κόκκαλη, όταν εκείνος την είχε παρατήσει, την είχε αφήσει στο έλεος του Θεού κάποια στιγμή. Το 2009 πήγε ολοκληρωτικά σε εκείνους η ΚΑΕ, οπότε έτσι κι αλλιώς αυτές οι δύο οικογένειες έχουν συνυπάρξει ξανά στην ομάδα. Το θέμα όμως είναι να μπει κάποιος στην ομάδα, γιατί όπως είναι τώρα η κατάσταση, κάποιος πρέπει να βοηθήσει. Εγώ πάντως θεωρώ πιο πιθανό αν συμμετάσχει κάποιος, αυτός να είναι ο Μαρινάκης και όχι ο Κόκκαλης".

Πώς σχολιάζεις το ρεπορτάζ που θέλει τον Μαρινάκη να είναι συνυποψήφιος για να βρεθεί στην ΚΑΕ;

"Ακουγόταν από καιρό αυτό το σενάριο, ότι θα μπει ως συμπαίκτης ο γιος του, Μιλτιάδης, κι όχι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο τέλος του δρόμου, όμως, μιλάμε πάντα για σενάρια που δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν όταν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου επιχειρηματίες. Το πιο πιθανό αν μπει κάποιος είναι αυτός να είναι ο Μαρινάκης, σύμφωνα με την αίσθησή μου. Γιατί υπάρχει χοντρή κόντρα ανάμεσα σε Μαρινάκη και Κόκκαλη, δεν θα ταιριάξει να είναι ο Μαρινάκης στη μια πλευρά και οι Αγγελόπουλοι με τον Κόκκαλη στην άλλη. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει άμεσα μια λύση, γιατί έχει φτάσει σε άσχημο σημείο".

Οπότε θεωρούμε, περίπου, ως δεδομένο ότι θα έχουμε εμπλοκή κάποιου επιφανή οικονομικά παράγοντα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός;

"Αν μπει ο Μαρινάκης ή ό Κόκκαλης ή όποιο άλλο τέτοιο τεράστιο μέγεθος και βρεθεί μαζί με τους Αγγελόπουλους, είναι σίγουρο ότι θα ανέβει το μπάτζετ. Βέβαια το να βρεθεί κάποιος στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δεν είναι για να ανεβάσει το μπάτζετ, αλλά γιατί δεδομένα υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της ΚΑΕ όπως είναι τώρα. Κάτι που παραδέχτηκε και στο ηχητικό ο Πρίντεζης. Οι Αγγελόπουλοι έχουν δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά λόγω της διαμάχης που έχει προκύψει με τον πατέρα τους, υπάρχει ζήτημα. Κι αυτό το σέβεται απόλυτα ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αλλά πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, γιατί ο Ολυμπιακός είναι κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ και δεν γίνεται να μην μπαίνει στην 8άδα της Ευρωλίγκας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν τα βρήκαν οι Αγγελόπουλοι με την Αδριατική - Στον αέρα ο Ολυμπιακός - Σενάριο υποβιβασμού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags