Facebook Pixel Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό για Ουέμπερ, ΛεΝτέι, Τίμα και Σλούκα
| 2019-04-13 10:30:00

"Σεισμός" στο ΣΕΦ - Αυτός "τελειώνει" μετά τον Ουέμπερ - Πάει στην Τουρκία με τρελά λεφτά!

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" στο ΣΕΦ - Αυτός "τελειώνει" μετά τον Ουέμπερ - Πάει στην Τουρκία με τρελά λεφτά!

 "Σκούπα" οι Αγγελόπουλοι. Στον αέρα άλλοι δύο. Διαβάστε ονόματα!

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα στον Ολυμπιακό. Όχι με την ταχύτητα του φωτός, αλλά πάρα πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει μέρα να περάσει που να μη γίνει κάτι. Χθες υπήρξε η ιστορία με τον Μπριάντε Ουέμπερ, σήμερα ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Αλήθεια είναι ότι ο Ουέμπερ προβλημάτιζε πολύ με την εξωγηπεδική του ζωή. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που φίλοι του Ολυμπιακού τον είχαν πετύχει έξω σε ώρες που ο Αμερικάνος γκαρντ θα έπρεπε να ήταν στο... τρίτο όνειρο. Ειδικά ένα μαγαζί της Ιεράς Οδού το είχε κάνει δεύτερο σπίτι του. Αυτό, πάντως, είναι άσχετο με την προσφορά του, καθώς βοήθησε σημαντικά σε πολλά ματς, πολύ περισσότερο από ορισμένους συμπαίκτες του.

Πριν από μερικές μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι υπάρχει πρόβλημα και με τον Ζακ ΛεΝτέι. Οπως και να έχει, ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ δεν θα μείνει του χρόνου στον Πειραιά. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός, αλλά ο Ολυμπιακός θα ψάξει για κλασικό σέντερ. Ή για δύο κλασικούς σέντερ, αν ο Μιλουτίνοφ φύγει για το ΝΒΑ και τους Σπερς.

Ο ΛεΝτέι, πάντως, δεν πρόκειται να μείνει έτσι. Στον Ολυμπιακό ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του με αποτέλεσμα ήδη δύο τουρκικές ομάδες να ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτησή του. Πάντα μιλάμε για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι ομάδες Ευρωλίγκας, αλλά είναι ομάδες που θα τον πληρώσουν πολύ περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Για τους Πειραιώτες παίζει για κάτι παραπάνω από 200.000 δολάρια ετησίως. Στην Τουρκία τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα.

Ουέμπερ, ΛεΝτέι, αλλά και Τίμα δεν θα συνεχίσουν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στον Πειραιά. Ο Γκος-Ουίλιαμς έχει τύχη να μείνει, αλλά πολλά θα φανούν από το ποιος θα είναι προπονητής. Η τάση είναι να μείνει ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν αφότου ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη σεζόν που διανύουμε.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο διακαής πόθος, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, αλλά ήδη η Φενέρ τον προσέγγισε για επέκταση της συνεργασίας τους. Το καλό για τον Ολυμπιακό (αλλά και τον Παναθηναϊκό, που επίσης ενδιαφέρεται) είναι ότι ο διεθνής γκαρντ παρέπεμψε τις όποιες συνομιλίες για το καλοκαίρι. Όταν θα έχουν τελειώσει τα παιχνίδια. 

Αν επιστρέψει ο Σλούκας στο ΣΕΦ, τότε όντως οι Ολυμπιακοί μπορούν να ελπίζουν ότι κάτι τεράστιο θα φτιαχτεί και πάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι τη νέα σεζόν - Τι σκέφτονται για Μπλατ, Σπανούλη και Αδριατική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags