Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε η Πράσινη ΚΑΕ προς την ΚΕΔ, καθώς όπως επισημαίνει πρέπει να σταματήσει "τα χατήρια προς τον Ολυμπιακό"!
Η ανακοίνωση:
Τις τελευταίες εννιά εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνίστρια την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ως τώρα παραμέναμε σιωπηλοί αλλά μάλλον ορισμένοι εξέλαβαν τη σιωπή μας ως αδυναμία. Λάθος, κύριοι. Η Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση.
Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς και κάνει το χατήρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιρώντας τους διαιτητές που κατά δήλωσή της δεν επιθυμεί.
Με αυτόν τον τρόπο καταστρατηγεί τους κανονισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει την κακομαθημένη ομάδα του Πειραιά.
Αλήθεια, τι θα γινόταν αν η κάθε ομάδα της Α1 μπορούσε να επιλέξει τρεις διαιτητές για να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια της; Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Κύριοι της ΚΕΔ, σας ξεκαθαρίζουμε πως ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ.
Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να κάνετε χατήρια. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς, τότε είστε ανεπαρκείς για αυτή τη θέση και θα μας αναγκάσετε να πράξουμε τα δέοντα προασπίζοντας τη νομιμότητα.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος