Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλουν το break στον ΠΑΟ για ένα "καυτό" ΟΑΚΑ! Αποθέωσε τους οπαδούς ο Γκιστ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-19 16:32:00

Θέλουν το break στον ΠΑΟ για ένα "καυτό" ΟΑΚΑ! Αποθέωσε τους οπαδούς ο Γκιστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θέλουν το break στον ΠΑΟ για ένα "καυτό" ΟΑΚΑ! Αποθέωσε τους οπαδούς ο Γκιστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τρελαθούν οι Πράσινοι!

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει σήμερα το break απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να φέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ αλλά και στο 1-1.

Ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε πως θα είναι δύσκολο το σημερινό παιχνίδι αλλά είναι προετοιμασμένοι και θέλουν τη νίκη. 

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς των Πράσινων λέγοντας ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων στον κόσμο και πως αν νικήσουν σήμερα θα είναι προετοιμασμένοι για μια καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του και το βίντεο:

"Ήταν στενάχωρο. Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος του αγώνα. Κάναμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά μπορούμε ακόμη καλύτερα ως ομάδα βγάζοντας περισσότερη πειθαρχία και λίγη ακόμη επιθετικότητα. Δώσαμε αποδείξεις και στείλαμε ένα μήνυμα στο πρώτο ματς, ότι δεν ήρθαμε απλά για να παίξουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε.

Σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση λειτουργεί ως αναγνωριστική και στην δεύτερη ξέρεις τι να περιμένεις. Θα είναι πιο δύσκολα αλλά στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα και αυτό είναι που μετράει. Εκτιμούμε την στήριξη του κόσμου. Η ομάδα είναι μία από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη έχοντας μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων στον κόσμο. Το γεγονός αυτό και η παρουσία στα εκτός έδρας ματς σημαίνει πολλά, σημαίνει τα πάντα. Θα προσπάθήσουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή και μετά ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα είναι τρελή."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags