Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο – Ρεάλ Μαδρίτης: Απίστευτο ξέσπασμα - Τα... έσπασε όλα - Τρελό "χώσιμο"
Μπάσκετ
| 2019-04-19 23:57:00

Απίστευτο ξέσπασμα Πιτίνο - Τα... έσπασε όλα - Τρελό "χώσιμο" - "Πέσιμο" στην... Ευρωλίγκα!

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα Πιτίνο - Τα... έσπασε όλα - Τρελό "χώσιμο" - "Πέσιμο" στην... Ευρωλίγκα!

Έξαλλος ο Αμερικανός κόουτς. Τρόμαξαν όλοι στη Μαδρίτη!

Ρικ Πιτίνο – Ρεάλ Μαδρίτης: Τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων τριών μηνών πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε με κάτω τα χέρια στη Μαδρίτης και πλέον κυνηγάει τη σειρά από το 2-0.

Οι Πράσινοι ήταν κάκιστοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας τουλάχιστον σκληρή άμυνα, είχαν κρατήσει τη διαφορά στους εννιά πόντους. Ωστόσο, επιστρέφοντας από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, το Τριφύλλι ήταν λες και… έσβησε τις μηχανές και μέσα σε λίγα λεπτά είδε τη διαφορά να φεύγει πάνω από τους είκοσι πόντους.


Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και στις δύο πλευρές του παρκέ, γεγονός που εξόργισε τον Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός μάλιστα, με τη διαφορά στους 15 πόντους (52-37) κάλεσε τάιμ άουτ και τα… έχωσε πολύ άγρια σε όλους!

Ο έμπειρος κόουτς έβαλε τις φωνές σε όλους παίκτες του Τριφυλλιού, ενώ όπως μετέδωσε η NOVA, ήταν τόσο νευριασμένος που έδιωξε με φωνές το τηλεοπτικό συνεργείο της Euroleague, που πλησίασε στον πάγκο όπως συνηθίζεται. Ο Πιτίνο ήταν όμως τόσο «τρελαμένος» που δεν λυπήθηκε ούτε αυτούς, οπότε φανταστείτε τι άκουσαν οι παίκτες.

Πάντως, το ξέσπασμα του Πιτίνο , που είναι πολύ πιθανό βέβαια να συνδέεται και με την κλήση του σε απολογία από την διοργάνωτρια αρχή χωρίς να έχει κάνει κάποια "περίεργη" δήλωση για τη διαιτησία, δεν βοήθησε ιδιαίτερα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν βελτιώθηκε και δεν κόντραρε καν το ματς μέχρι το φινάλε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-βόμβα με την Αδριατική Λίγκα και τον Ολυμπιακό - Η τελευταία εξέλιξη και η οριστική απόφαση!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags