Facebook Pixel Δεν είναι μόνο ο Σλούκας: Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο "σφάζονται" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!
| 2019-04-25 13:17:00

Δεν είναι μόνο ο Σλούκας: Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο "σφάζονται" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Δεν είναι μόνο ο Σλούκας: Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο "σφάζονται" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!

Παίζει σε top ομάδα. Πήγε να "φάει" Παππά. Ήταν Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final4, καθώς αποκλείστηκε από τους Ισπανούς με 3-0 και στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Ο Εξάστερος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι το φαβορί για τον τίτλο, έχοντας μάλιστα ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι οι σκέψεις της νέας χρονιάς έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν στο τραπέζι.

Το μέλλον του Ρικ Πιτίνο δεν είναι βέβαιο και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ως προς την παραμονή του. Το μόνο σίγουρο για το Τριφύλλι είναι ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη πρώτης γραμμής που θα πλαισιώνει τον Νικ Καλάθη.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, αφού με τον τραυματισμό που υπέστη έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς και η επιστροφή του στο παρκέ θα αργήσει αρκετά.

Οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Κιθ Λάνγκφορντ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα. Οι λόγοι διαφορετικοί για τον καθένα.

Από τη μία, ο Λιθουανός δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του και ο Παναθηναϊκός ζητάει κάτι περισσότερο πλάι στον αρχηγό του.

Από την άλλη, ο Αμερικανός αποτελεί ένα από το κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η ηλικία του όμως είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα για την παραμονή του, αφού στην ομάδα ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορεί να βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, όταν ο αρχηγός θα παίρνει ανάσες.

Ιδανικός για τον ρόλο αυτόν που ψάχνει ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ο Κώστας Σλούκας, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Ο Έλληνας γκαρντ έχει ακουστεί ανάμεσα στους παίκτες που έχει στα υπόψιν του ο Εξάστερος και μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του για τον παίκτη.

Παράλληλα, οι Πράσινοι αναζητούν και μία τρίτη λύση για τα γκαρντ. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που πρόσφατα ακούστηκε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και προορίζεται ενδεχομένως για τη θέση του Βαγγέλη Μάντζαρη, θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή και για το Τριφύλλι.

Το όνομα του 25χρονου γκαρντ δεν είναι άγνωστο στον Παναθηναϊκό. Το περσινό καλοκαίρι είχε τραβήξει και πάλι τον ενδιαφέρον των Πράσινων. Μάλιστα, ακουγόταν πως είχε "κλείσει", δεδομένου ότι τότε είχε παρουσιαστεί η διαφορά στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Νίκο Παππά.

Εκτός, λοιπόν, από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο "στόχαστρο" των Πειραιωτών, δεν αποκλείεται κι ο άσος της ΑΕΚ να βάλει τους δύο "αιωνίους" να... κονταροχτυπηθούν.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ίσως ο Παναθηναϊκός να έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο Έλληνας γκαρντ στο παρελθόν λέγεται ότι συμπαθούσε την ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει βόμβα σε κορυφαία ομάδα: Κινδυνεύει με υποβιβασμό για ξέπλυμα και εγκληματική οργάνωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags