Facebook Pixel Αυτοί είναι σίγουροι - Στον αέρα ο Γκιστ, αύξηση στον Τόμας - Αρέσουν τρεις πρώην του Ολυμπιακού!
| 2019-05-01 14:35:00

Αυτοί είναι σίγουροι - Στον αέρα ο Γκιστ, αύξηση στον Τόμας - Αρέσουν τρεις πρώην του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Αυτοί είναι σίγουροι - Στον αέρα ο Γκιστ, αύξηση στον Τόμας - Αρέσουν τρεις πρώην του Ολυμπιακού!

Οι πρώτες κινήσεις στον Εξάστερο. Θα γίνει έκπληξη στους ψηλούς;

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για να προσθέσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Το μυαλό του είναι παράλληλα στην επόμενη σεζόν και στο πώς θα γίνει πιο δυνατός, ώστε επιτέλους να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Το πρώτο θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι αυτό του προπονητή. Πιτίνο ή άλλος; Από κει και πέρα, είναι φανερό σε ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει πολλά χρήματα κάθε χρόνο, το ίδιο θα κάνει και την επόμενη σεζόν.

Η φροντ-λάιν είναι ένα σοβαρό κομμάτι που θα απασχολήσει τον Πιτίνο ή τον διάδοχό του. Παπαγιάννης, Μήτογλου και Βουγιούκας θεωρούνται σίγουροι για το νέο αγωνιστικό σχήμα που θα φτιαχτεί. Ποιοι θα είναι, όμως, οι τρεις ξένοι, που θα τους πλαισιώσουν;

Ο Τζέιμς Γκιστ μπορεί να μείνει, αλλά με τίποτα με τα χρήματα που παίρνει. Είναι πλέον 33 ετών, δεν είναι όπως ήταν και είναι αβέβαιο το μέλλον του. Αν μείνει, σίγουρα δεν θα μείνει με το σχεδόν 1 εκ. δολάρια που παίρνει τώρα.



Ο Ντεσόν Τόμας αρέσει πολύ και είναι πιθανό να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ με μία λογική αύξηση. Επαιξε και παίζει πολύ καλά, έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό για κάτι περισσότερο από 400.000 δολλάρια. Το μεροκάματό του το έχει βγάλει ήδη και με το παραπάνω.

Το "καυτό" θέμα είναι ποιος θα αποτελέσει τον βασικό σέντερ. Πιθανώς η λύση να αναζητηθεί στο ΝΒΑ και αυτό γιατί οι ψηλοί στην Ευρώπη είναι πάρα πολύ ακριβοί. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν οι πρώην "ερυθρόλευκοι" Χάινς, Ντάνστον και Χάντερ, που σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθεροι. Ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση θα κάνει οικονομική υπέρβαση, οπότε δεν αποκλείεται να πάει να πάρει κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Δεν αποκλείεται, όμως, γενικά στους ψηλούς να ανακατέψει την τράπουλα και να πάει με άλλο σχήμα. Βλέπετε, ελεύθερος σε λίγο καιρό θα είναι και ο πρώην παίκτης του, Κρις Σίνγκλετον, ενώ αρέσει τρομερά και ο Ντέρικ Ουίλιαμς, που κάνει σούπερ χρονιά με την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Αυτό είναι το σπίτι-παλάτι του Πιτίνο στις ΗΠΑ - Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags