Facebook Pixel Όρισαν τον Αναστόπουλο στο ματς του Ολυμπιακού - Φάτσα με τον υποβιβασμό οι Ερυθρόλευκοι!
| 2019-05-03 16:16:00

Όρισαν τον Αναστόπουλο στο ματς του Ολυμπιακού - Φάτσα με τον υποβιβασμό οι Ερυθρόλευκοι!

Sportdog Team
Όρισαν τον Αναστόπουλο στο ματς του Ολυμπιακού - Φάτσα με τον υποβιβασμό οι Ερυθρόλευκοι!

Ραγδαίες εξελίξεις! Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι;

Στον "αέρα" βρίσκεται η παρουσία του Ολυμπιακού στην Basket League τη νέα σεζόν, αφού η ΚΕΔ όρισε τελικά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των Πειραιωτών με τον Προμηθέα, τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο.

Όπως είναι γνωστό, οι Ερυθρόλευκοι είχαν διαμηνύσει ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν σε κανένα ματς που θα τους σφυρίξει ένας εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου κι έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη το μέλλον τους στην πρώτη κατηγορία είναι... μετέωρο.

Αν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους, τότε ο Ολυμπιακός (που δεν είχε κατέβει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό) θα υποβιβαστεί στην Α2, κάτι που μετέδωσε και ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα εμείνουν στη θέση τους και δεν πρόκειται να κατέβουν στο ματς με τους Πατρινούς.

Θυμίζουμε ότι στην ΚΕΔ βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως όλο αυτό τον καιρό δεν ορίζονταν οι προαναφερθέντες διαιτητές στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags