Facebook Pixel Γιώργος Βασιλειάδης - Γιώργος Βασιλακόπουλος: Τρομερή "επίθεση" Βασιλειάδη σε Βασιλακόπουλο - Τι είπε για τον Ολυμπιακό!
| 2019-05-03 18:23:00

Τρομερή "επίθεση" Βασιλειάδη σε Βασιλακόπουλο - Τι είπε για τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρομερή "επίθεση" Βασιλειάδη σε Βασιλακόπουλο - Τι είπε για τον Ολυμπιακό!

Στα... άκρα η κόντρα στο ελληνικό μπάσκετ.

Γιώργος Βασιλειάδης - Γιώργος Βασιλακόπουλος: Μετά τις εξελίξεις στην ΚΕΔ και την τοποθέτηση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Ολυμπιακός - Προμηθέας, που φέρνει τους Πειραιώτες πιο κοντά στην Α2, υπήρξε αντίδραση από την Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χωρίς να παίρνει θέση υπέρ του Ολυμπιακού στη στάση που κρατάει, θεωρεί πως υπαίτιος για όσα συμβαίνουν είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.


 

Από το υπουργείο τονίζουν πως ό,τι έπρεπε να κάνουν, το έκαναν και πως μοναδικός υπαίτιος για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, είναι μονάχα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υφυπουργός παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού.

"Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος", τονίζεται από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags