Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Κώστα Σλούκα!
| 2019-05-05 15:00:00

Νέα "σφαγή" αιωνίων - Τα δίνουν όλα για Σλούκα - Ασύλληπτο "ντου" - Πού θα πάει;

του Pick n' Scroll
Νέα "σφαγή" αιωνίων - Τα δίνουν όλα για Σλούκα - Ασύλληπτο "ντου" - Πού θα πάει;

Βγήκαν... μαχαίρια για τον παικταρά. Τι ζητάει. Χαμός!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Σφάζονται» για εξωαγωνιστικά θέματα, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να «σφάζονται» για τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ μπορεί να πάει όπου θέλει με τους «αιώνιους» να ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για να κάνουν την προσπάθειά τους να τον αποκτήσουν.

Εμπόδια έχουν πολλά και όποιος ασχολείται σχετικά τα ξέρει. Ο Σλούκας είναι πολύ ικανοποιημένος στη Φενέρ και από τη στιγμή που συνεχίζει να υπάρχει Ομπράντοβιτς, είναι ένας  σοβαρότατος λόγος για να μείνει εκεί που είναι. Είναι, όμως, πάνω από όλα επαγγελματίας και αυτό το συμβόλαιο που θα κάνει θα πρέπει να είναι το καλύτερο της καριέρας του. Και αυτό γιατί είναι 29 ετών και αν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα υπογράψει τριετές, θα το τερματίσει στα 32. Τα καλύτερά του χρόνια δηλαδή.



Τις τελευταίες ώρες, όμως, έχουν μπει στην μάχη και ομάδες από το ΝΒΑ. Ο Σλούκας είναι του υψηλότερου επιπέδου και ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Οχι βέβαια για βασικό πλέι-μέικερ, αλλά για μπακ-απ.

Τι καλύτερο, δηλαδή, έχει ο Καντίμ Αλεν των Νικς ή ο Μέλτον των Σανς; Μάλλον τίποτα.

Το θέμα είναι αν ο Σλούκας θα θελήσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες ομάδες δεν θα μείνουν στο ενδιαφέρον, αλλά θα του κάνουν και πρόταση.

Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς ο Σπανούλης είναι 37 ετών και τη νέα σεζόν θα οδεύει στα 38. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει επίσης, αλλά δεν θα καταστραφεί κιόλας, αν δεν τον πάρει, έχοντας τον Καλάθη.

Και βέβαια στο «παιχνίδι» μπορεί να μπουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ ή η Μπαρτσελόνα. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον σούπερ σταρ της Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Σκάει νέα αποχώρηση-βόμβα; Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags