Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Παραθυράκι για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός - Κίνδυνος διάλυσης από ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2019-05-09 22:51:00

Παραθυράκι για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός - Κίνδυνος διάλυσης από ΠΑΟ - Φήμες ότι δεν κατεβαίνουν!

του Pick n' Scroll
Παραθυράκι για να γλιτώσει ο Ολυμπιακός - Κίνδυνος διάλυσης από ΠΑΟ - Φήμες ότι δεν κατεβαίνουν!

Όλα τούμπα με τον υποβιβασμό. Τι ετοιμάζουν οι Πειραιώτες. Χαμός...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτό που μένει από τη σημερινή νέα γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός αν δεν κατέβει να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι πρότινος, οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός γλύτωσε αυτό το ενδεχόμενο. Ότι άλλο είναι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλο τα πλέι-οφ. Είναι, όμως, το ίδιο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν παίξουν οι Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ, θα πάρουν τον δρόμο για την Α2. Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται ότι το γνώριζαν αυτό το ενδεχόμενο, αφού από τις τάξεις τους βγαίνει ότι υπάρχει παραθυράκι, ώστε να γλυτώσουν.

"Θα κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ;", είναι αυτό που ρωτάνε όλοι. "Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει μόνος του", είπε πριν από λίγο ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος.



Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έδωσαν μία άλλη διάσταση στο θέμα: "Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην τελειώσει το πρωτάθλημα", ήταν το σχόλιο του Μάνου Παπαδόπουλου.

Και κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει και η σημερινή ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που τόνισε ότι "τους περιμένουμε για 40άρα στο ΟΑΚΑ".

Οι Παναθηναϊκοί, δηλαδή, πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να παίξει εναντίον τους, γιατί θα διαλυθεί αγωνιστικά. Θα διαλυθεί, παίζοντας χωρίς Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Τουπάν. Θα διαλυθεί, έχοντας ένα σωρό οικονομικά προβλήματα. Θα διαλυθεί, έχοντας απέναντί του έναν Παναθηναϊκό σε καλύτερη κατάσταση και με πλεονέκτημα έδρας.

Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει με πολλούς να πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει την απόφασή του. Θα απέχει, δηλαδή, από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρδισε τη "μάχη" ο Παναθηναϊκός - Συντριπτική νίκη επί του Ολυμπιακού - Νούμερο που τα λέει όλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags