Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο του ο Τζόρνταν Μόργκαν - "Βλέπει" και πρώην του ΠΑΟ!
| 2019-05-11 15:54:00

Αποκάλυψη: Αυτόν "χτυπάει" ο Ολυμπιακός για αντι-Μιλουτίνοφ - "Βλέπει" και πρώην του ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη: Αυτόν "χτυπάει" ο Ολυμπιακός για αντι-Μιλουτίνοφ - "Βλέπει" και πρώην του ΠΑΟ!

Έχει εμπειρία από Α1. Κορυφαίος σε ξένο πρωτάθλημα. Μόνο εδώ!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "σφάζονται" καθημερινά, κανείς δεν ξέρει πώς θα τελειώσει η τρέχουσα χρονιά, το θέμα, όμως, είναι ότι από την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα κυλήσουν πιο φυσιολογικά.

Και ήδη οι δύο ομάδες κάνουν έρευνα αγοράς, καθώς σε περίπου ένα μήνα θα αρχίσουν να στελεχώνουν τα νέα ρόστερ. Στον Ολυμπιακό, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, έχουν ρίξει βάρος στη φροντ-λάιν, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.



Οι Πειραιώτες ψάχνουν παντού για τις καλύτερες δυνατές λύσεις, που καλό θα είναι να είναι και οικονομικές. Στο μικροσκόπιό τους είναι ένας παίκτης, που έχει περάσει από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Κύμη, ο Τζόρνταν Μόργκαν. Ο Μόργκαν ειχε παίξει πολύ καλά στην ομάδα της Εύβοιας και από τότε μάλιστα έχει βελτιωθεί. Εχει εξελιχθεί το παιχνίδι του.

Φέτος είναι από τους κορυφαίους πάουερ-φόργουορντ του τουρκικού πρωταθλήματος, παίζοντας στην Μπάνβιτ. Εκεί έχει 13.4 πόντους και 7.7 ριμπάουντ. Είναι 8ος ριμπάουντερ στο τουρκικό πρωτάθλημα και ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της λίγκας στο σκοράρισμα.

Ο Μόργκαν δεν είναι ο μόνος ψηλός, που βλέπει ο Ολυμπιακός από την Τουρκία. Είναι και ο Ζακ Ογκαστ, κάτι, που έχουμε αναφέρει ξανά. Ο Ογκαστ βολεύει ακόμη περισσότερο, γιατί έχει ελληνικό διαβατήριο, ενώ είναι σαφώς πιο έτοιμος σε σχέση με το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνέντευξη χείμαρρος για το μπάσκετ: «Θλίψη και θυμός! Που είναι το κράτος;»

Δείτε τον Τζόρνταν Μόργκαν εν δράσει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags