Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Συμφωνία-βόμβα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το νέο πρωτάθλημα - Εκτός ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2019-05-15 17:09:00

Συμφωνία-βόμβα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το νέο πρωτάθλημα - Εκτός ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Συμφωνία-βόμβα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το νέο πρωτάθλημα - Εκτός ο Ολυμπιακός!

Γενναία απόφαση από τις δύο ομάδες, χάνουν πολλά λεφτά.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς οι αποφάσεις που έλαβαν οι ομάδες στην έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του αθλήματος.

Μετά την λοιπόν την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων με… καρφιά για τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, οι υπόλοιποι συμφώνησαν στην επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και στην έναρξη των πλέι οφ άμεσα, ίσως και αυτό το Σαββατοκύριακο (το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό μέχρι την Πέμπτη).

Από εκεί και πέρα όμως, υπήρξε μία σημαντική εξέλιξη, καθώς οι 13 ομάδες – όλες δηλαδή πλην του Ολυμπιακού που είχε αποχωρήσει - συμφώνησαν σε κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.||

Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί θα διεκδικήσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο βάσει κεντρικής διαχείρισης και ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα παραιτηθούν από τα υψηλά συμβόλαιά τους με την COSMOTE TV.

Θυμίζουμε ότι στις 30.9.2021 λήγει το παρόν συμβόλαιο της ΑΕΚ με την Cosmote, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει +1 για του χρόνου, με μονομερή ανανέωση στην πλευρά του συνδρομητικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι προτάσεις του Ολυμπιακού για να αλλάξουν όλα στο νέο πρωτάθλημα!

Γι'αυτό αποχώρησαν οι Αγγελόπουλοι – Εκνευρισμός με ατάκα από Παναθηναϊκό
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags