Facebook Pixel Την Δευτέρα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2019-05-16 17:50:00

Κανονικά ξεκινούν τα play offs - Να τι ζήτησε από τον Ολυμπιακό το ΑΣΕΑΔ!

Sportdog Team
Κανονικά ξεκινούν τα play offs - Να τι ζήτησε από τον Ολυμπιακό το ΑΣΕΑΔ!

Θα έχουμε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο!

Κανονικά θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες των play offs της Basket League αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού το ΑΣΕΑΔ δεν έβγαλε σήμερα απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού, ζητώντας από τους Ερυθρόλευκους, την ΚΕΔ και την ΕΟΚ να καταθέσουν νέα υπομνήματα τη Δευτέρα (20/5).

Έτσι, εν τη απουσία απόφασης οι αγώνες των προημιτελικών του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν κανονικά το Σάββατο, ενώ υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει οριστεί για την Δευτέρα στις 19:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager Χρήστος Μπαφές αλλά και νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας. 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την υπόθεση, ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ είχε κάνει διαδικτυακή έρευνα και είχε βρει δύο διαφορετικούς κανονισμούς για τη σύσταση της ΚΕΔ. Ο ένας έκανε λόγο για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο άλλος για επιτροπή τριών ή πέντε μελών.

Αμέσως ζήτησε από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ Γιώργο Κόνιαρη τι από τα δύο ισχύει και εκείνος θα καταθέσει νέο υπόμνημα στο φάκελο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, όπου θα περιλαμβάνει μέσα τον κανονισμό που ισχύει.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags