Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκεί "στέλνει" τον Σλούκα ο Ντε Κολό!
| 2019-05-17 10:37:00

"Σεισμός" στην Ευρωλίγκα, τρελή "καραμπόλα" - Εκεί "στέλνει" τον Σλούκα ο Ντε Κολό - Γυρίζει Ελλάδα;

του Pick n' Scroll
"Σεισμός" στην Ευρωλίγκα, τρελή "καραμπόλα" - Εκεί "στέλνει" τον Σλούκα ο Ντε Κολό - Γυρίζει Ελλάδα;

Ποιο NBA τώρα; Άρχισε το κάλεσμα στο διαδίκτυο. Θα γίνει χαμός!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φωτιά παίρνει σήμερα το ευρωπαϊκό μπάσκετ με τη διεξαγωγή του φάιναλ-φορ και των παιχνιδιών Εφές-Φενέρ και ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ. Την ίδια ώρα αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν αρχίσει να χτίζουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Αν δώσουμε βάση και σε αυτά που είπε ο κάποτε παίκτης της Παρτίζαν, Νίκολα Λόντσαρ, ο Νάντο Ντε Κολό, θα συνεχίσει από του χρόνου με τη φανέλα της Ρεάλ. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως βγαίνει από τη λίστα της "βασίλισσας" ο Κώστας Σλούκας. Η Ρεάλ θέλει τον διεθνή Ελληνα γκαρντ και θα κινηθεί για την απόκτησή του, αν δεν μπορέσει να πάρει τον άσο της ΤΣΣΚΑ. Ο Νίκολα Λόντσαρ, όμως, είπε ότι τον έχουν πάρει ήδη οι Μαδριλένοι τον Γάλλο.

Αν, λοιπόν, ο παίκτης πάει στη Ρεάλ, τότε είναι πιθανό ο Κώστας Σλούκας να πάρει τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα. Είναι ένα ενδεχόμενο που μόνο να αποκλειστεί δεν μπορεί. Έχει και την προοπτική του ΝΒΑ ο διεθνής γκαρντ, αλλά μετά από τόσα χρόνια και επιτυχίες στη Φενέρ, ίσως δοκιμάσει και πάλι τη χαρά της πατρίδας του.



Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παραμονεύουν, μάλιστα οι Ολυμπιακοί (οι φίλαθλοι) τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει σχετικό κάλεσμα στο διαδίκτυο. Και οι Πειραιώτες τον έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αφού πλέον ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης. Τουλάχιστον έτσι όπως ήταν.

Αντίθετα, οι "πράσινοι" είναι καλυμμένοι με τον Νικ Καλάθη. Δεν θα πει όχι, βέβαια, αν μπορέσει να πάρει και τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε. Θα είναι μία κίνηση που θα τον εκτινάξει για ένα φάιναλ-φορ, το οποίο μπορεί μάλιστα να γίνει και στην Αθήνα. Και αν δεν γίνει το 2020, θα γίνει το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη για Ολυμπιακό - Αυτόν "κλείνει" από Ελλάδα - Έτσι θα χτυπήσει πρωτάθλημα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags