Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος - Ολυμπιακός: "Ντου" Σφαιροπουλου στον Ολυμπιακό - "Σκοτώνουν" παικταρα;
| 2019-05-17 17:54:00

Αυτό έλειπε: "Ντου" Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό - "Σκοτώνουν" παικταρά; - Δεν είναι ο Μιλουτίνοφ!

του Pick n' Scroll
Αυτό έλειπε: "Ντου" Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό - "Σκοτώνουν" παικταρά; - Δεν είναι ο Μιλουτίνοφ!

"Ρουκέτα" στο ΣΕΦ. Θέλει να φύγει; Αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Γιάννης Σφαιρόπουλος - Ολυμπιακός: Τον Ιούλιο, που μας πέρασε, ο Ολυμπιακος συμφώνησε με τον Κώστα Παπανικολάου και υπέγραψαν μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Οι δύο πλευρές ήθελαν πολύ να συνεχίσουν και αυτό αποτυπώθηκε, τόσο στην διάρκεια της επέκτασης, όσο και στα χρήματα, που δίνονται στον παίκτη.

Προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί κάτι για το μέλλον της συνεργασίας τους. Αν θα συνεχιστεί ή όχι. Αλλωστε υπάρχει συμβόλαιο, που τρέχει, οπότε δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι σχετικά.

Επειδή, όμως, τα οικονομικά δεν πάνε καλά στους Πειραιώτες και επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, διάφορες ομάδες στην Ευρώπη παρακολουθούν τον Παπανικολάου και είναι έτοιμες να κινηθούν, στη περίπτωση, που δεν συνεχίσει στον Πειραιά. Στη κορυφή αυτής της λίστας είναι η Μακάμπι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λατρεύει τον «Παπ» και αν ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα τον έπαιρνε κατευθείαν. Θα τον πάρει και τώρα ή μάλλον θα κινηθεί να τον πάρει και τώρα, αν κάτι δεν πάει καλά με τον Ολυμπιακό.

Ο Σφαιρόπουλος έχει πολλούς Αμερικάνους στην ομάδα του και θα ήθελε 2-3 Ευρωπαίους για να σπάσει η σχετική...Αμερικανιά.

Τον Παπανικολάου παρακολουθεί και η Χίμκι, η οποία και φέτος θα βάλει πολλά χρήματα, προκειμένου να βρεθεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Η πρώην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ήδη δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Τίμα, δεν θα έλεγε, όμως, όχι να έχει και τον διεθνή Ελληνα σμολ-φόργουορντ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παπανικολάου έχει και θα έχει ζήτηση ανά την Ευρώπη. Δεν μπορεί, όμως, να γίνει η όποια κουβέντα, όσο είναι με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-βόμβα από την Euroleague! Πολύ άσχημα τα νέα για ΠΑΟ και Ολυμπιακό - Ποιος φταίει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags