Facebook Pixel Απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις του Ολυμπιακού - Ξεκινούν τα play offs
Μπάσκετ
| 2019-05-18 13:23:00

Απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις του Ολυμπιακού - Ξεκινούν τα play offs - Θα κατέβουν οι Ερυθρόλευκοι;

Sportdog Team
Απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις του Ολυμπιακού - Ξεκινούν τα play offs - Θα κατέβουν οι Ερυθρόλευκοι;

Πλέον μένει να δούμε την στάση των Πειραιωτών.

Με 13-1 απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην σημερινή έκτακτη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ και ως εκ τούτου... ξεκινούν τα play offs!

Aπό την σημερινή συζήτηση δεν έλειψε η ένταση, με τον τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Προμηθέα και του Άρη να επιτίθενται στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι αιτήθηκαν την ακύρωση της 26ης αγωνιστικής της Basket League και συνάμα την αναβολή της έναρξης των play offs.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της διαιτησίας με τις ομάδες να δίνουν δίκιο στον Ολυμπιακό, αλλά να τονίζουν ότι δεν γίνεται να γίνουν αλλαγές τώρα και να έρθουν ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος, όσον αφορά στην πρόταση μομφής του Ολυμπιακού κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1. Στήριξη υπήρξε και στην νομική σύμβουλο Ελένη Γονιδάκη, καθώς θεωρήθηκε απαράδεκτο να γράφεται το όνομα δικηγόρου σε εξώδικο.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι τα play offs ξεκινούν το απόγευμα με τους αγώνες Προμηθέας-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Χολαργός και Περιστέρι-Ήφαιστος. 

Πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει ο Ολυμπιακός και αν θα κατέβει στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου έχουν κληρωθεί να σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Μάνος.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags