Facebook Pixel Φήμη-βόμβα για Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπακς!
| 2019-05-18 14:27:00

Φήμη-βόμβα για Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπακς - Τον "παίρνει" ο Giannis - Είναι ποτέ δυνατόν;

του Pick n' Scroll
Φήμη-βόμβα για Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπακς - Τον "παίρνει" ο Giannis - Είναι ποτέ δυνατόν;

Απίστευτο σενάριο στην πιάτσα. Διάβασε και θα μείνεις άφωνος!

Το μεταγραφικό καλοκαίρι όσο μακριά φαίνεται, τόσο κοντά είναι. Άλλωστε δεν είναι λίγες εκείνες οι ομάδες που ήδη κινούνται για τη στελέχωση του ρόστερ τους. Πάντα σε μία τέτοια διαδικασία, θα πρέπει πολλά να ακούμε και λίγα να κρατάμε. Γιατί ακούμε αρκετά και όσο περνάει ο καιρός θα ακουστούν και περισσότερα.

Το δικό μας αυτί, πάντως, πήρε κάτι πολύ "καυτό", που αν γίνει πραγματικότητα, θα συζητείται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Να ξαναγίνουν συμπαίκτες, δηλαδή, ο Γιάννης με τον Θανάση Αντετοκούνμπο! Η αναφορά γίνεται για σύλλογο (όπως ήταν, δηλαδή, τα δύο αδέρφια στον Φιλαθλητικό) και όχι για Εθνική, που ήταν, είναι και θα είναι συμπαίκτες. 



Πώς θα γίνει αυτό; Μα στους Μιλγουόκι Μπακς, εκεί, όπου οργιάζει από το 2013 ο Giannis. 

Σύμφωνα με τη φημολογία, λοιπόν, που υπάρχει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιθανό να έχει μαζί του στους Μπακς από του χρόνου τον Θανάση. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό. Μένει ελεύθερος από την ομάδα του Πιτίνο και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Ή μάλλον σε όποια ομάδα τον θέλει.



Η οικογένεια Αντετοκούνμπο είναι στις ΗΠΑ. Ο Γιάννης παίζει στους Μπακς, ο Κώστας στους Μάβερικς, ο Αλεξ από του χρόνου θα παίζει στο πανεπιστήμιο Οχάιο. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Θανάσης να πάει να τους ξαναβρεί. Εχει άλλωστε παρελθόν στις ΗΠΑ, αφού έπαιξε για λίγο στους Νικς και πολύ περισσότερο στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Αν γίνει, θα είναι κάτι το εντυπωσιακό, δεν χωράει συζήτηση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags