Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγγελόπουλος: "Δεν κάνουμε κωλοτούμπα, δεν κατεβαίνουμε" - Χωρίς Σπανούλη-Πρίντεζη στην Α2
| 2019-05-18 16:35:00

Αγγελόπουλος: "Δεν κάνουμε κωλοτούμπα, δεν κατεβαίνουμε" - Χωρίς Σπανούλη-Πρίντεζη στην Α2

Sportdog Team
Αγγελόπουλος: "Δεν κάνουμε κωλοτούμπα, δεν κατεβαίνουμε" - Χωρίς Σπανούλη-Πρίντεζη στην Α2

Αποφάσισαν από κοινού με τη Θύρα 7.

Ολυμπιακός: Στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τους οργανωμένους οπαδούς των Ερυθρόλευκων στο συνέδριο της Θύρας 7, έκανε γνωστό πως πρόθεση της διοίκησης είναι να μην κατέβει στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι έκανε σαφές στους οπαδούς πως αυτό συνεπάγεται αυτόματα είτε τον υποβιβασμό είτε την «μετακόμιση» της ομάδας στην Αδριατική Λίγκα σε περίπτωση βέβαια που τον δεχθούν.

Τόνισε όμως πως παρόλο που θέλουν να το συνεχίσουν μέχρι τέλους χρειάζονται και τη δική τους άποψη. Συγκεκριμένα είπε: "Εμείς έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε. Δε θέλουμε να συνεχίσουν να νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν οι Αρχές. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και θέλουμε να το πάμε μέχρι τέλους. Πρέπει όμως να ακούσουμε και τη δική σας άποψη διότι εσείς είστε ο Ολυμπιακός. 'Όχι εμείς."

Οι οπαδοί ξεκαθάρισαν πως στηρίζουν απόλυτα την απόφαση τους και ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Συμφωνούμε απόλυτα να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε επιλέξει".

Στη συνέχεια τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πως έχουν σκοπό σε περίπτωση τελικά που υποβιβαστούν στην Α2, να αγωνίζονται με τους εφήβους της ομάδας και όχι με την ομάδα που ξέρουμε. Η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα θα παραμείνει ως έχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags