Facebook Pixel Βόμβες στην ΤΣΣΚΑ - Αυτοί φεύγουν - "Τράμπα" με Ολυμπιακό - Φήμες για Μπλατ - Πού πάει ο Σλούκας;
| 2019-05-20 16:10:00

Βόμβες από ΤΣΣΚΑ - Αυτοί φεύγουν - "Τράμπα" με Ολυμπιακό - Φήμες για Μπλατ - Πού πάει ο Σλούκας;

του Pick n' Scroll
Βόμβες από ΤΣΣΚΑ - Αυτοί φεύγουν - "Τράμπα" με Ολυμπιακό - Φήμες για Μπλατ - Πού πάει ο Σλούκας;

Χαμός στην Ευρωλίγκα. Φούντωσαν τα σενάρια. Έρχονται όλα τούμπα!

Η ΤΣΣΚΑ δίκαια πήρε την 8η Ευρωλίγκα της ιστορίας της, επικρατώντας επιβλητικά, τόσο της Ρεάλ στον ημιτελικό, όσο και της Εφές στον τελικό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δικαιώθηκε και πάλι, και έτσι έγινε ο Ελληνας προπονητής με τις περισσότερες Ευρωλίγκες. Μένει να δούμε και τη συνέχεια, που, πάντως, γενικά για την ΤΣΚΚΑ δεν θα είναι η ίδια.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύκλος κάποιων παικτών ολοκληρώθηκε. Τα χρήματα στην ΤΣΣΚΑ είναι πολλά, οι επιτυχίες μέσα και έξω από τη χώρα δεν είναι λίγες, εν τούτοις ορισμένα πράγματα πρέπει να ανανεώνονται.

Και αυτό θα γίνει στην ομάδα του στρατού. Ήδη υπάρχουν αναφορές ότι ο Νάντο Ντε Κολό είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ελύθερος μένει και ο σπουδαίος, Κόρι Χίγκινς, ο οποίος είναι στους Ρώσους από το 2015.

Τον Χίγκινς τον θέλει η Μπαρτσελόνα, αλλά αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου ο Αμερικάνος έπαιξε ελάχιστα και ενδέχεται να θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Να δείξει ότι αξίζει να παίξει με τους καλύτερους.

Από κει και πέρα, ένας από τους Χάινς, Χάντερ δεν θα συνεχίσει. Μάλιστα, υπάρχει η φημολογία ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πάρει τον δρόμο για τη Μόσχα και ο Χάντερ θα επιστρέψει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Είναι σενάριο, αλλά όχι και απίθανο να υλοποιηθεί.

Σενάρια κυκλοφορούν πολλά. Και ένα από αυτά έλεγε ότι αν έχανε χθες ο Δημήτρης Ιτούδης, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει στη θέση του ο Ντέιβιντ Μπλατ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε, οπότε τα πράγματα μενουν ως έχουν. 

Δεν παίζει στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και για τον Κώστα Σλούκα ακούγονται πολλά. Οσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πιθανό φαίνεται να αλλάξει παραστάσεις. Ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες για να χτίσει πάνω του τη νέα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε πολύ στο ρόστερ του, αλλά τα χρήματα ξεφεύγουν πολύ, καθώς έχει ήδη τον πολύ ακριβό Νικ Καλάθη.

Παίζει μόνος του, δηλαδή, ο Ολυμπιακός αν ο Σλούκας αποφασίσει να γυρίσει πίσω. Τον θέλει, πάντως, και η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, ενώ 2-3 ομάδες του ΝΒΑ τον έχουν σημειωμένο στα τεφτέρια τους και με μεγάλο μάλιστα ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα και "καίει" Ολυμπιακό - Δεν έχει καμία τύχη στο ΑΣΕΑΔ - Έτσι τον... τελειώνουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags