Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός - Δύσκολα στον Παναθηναϊκό λόγω... Καλάθη!
Μπάσκετ
| 2019-05-22 19:00:00

"Τελειώνει" ο Σλούκας - Νέος Σπανούλης στον Ολυμπιακό - Είναι "Τζέιμς" για ΠΑΟ - Α2 ή... Ρεάλ;

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" ο Σλούκας - Νέος Σπανούλης στον Ολυμπιακό - Είναι "Τζέιμς" για ΠΑΟ - Α2 ή... Ρεάλ;

Μετράει μέρες στη Φενέρ. Τον "τρώει" ο Καλάθης. Τρελό μπέρδεμα!

Κώστας Σλούκας: Η Φενέρμπαχτσε απέτυχε παταγωδώς στο Final Four της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να παρασύρεται από τη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του και να μην καταφέρνει να βοηθήσει αποτελεσματικά τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Τα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα άσου ήταν ήδη πολλά και φούντωσαν ακόμα περισσότερο μετά την αδυναμία της Φενέρ να ανεβεί στην κορυφή της Ευρώπης. Ο διεθνής γκαρντ έχει οψιόν επέκτασης μέχρι το 2020 στο συμβόλαιό του, όμως οι πιθανότητες να πει "αντίο" στον τουρκικό σύλλογο φαίνονται να είναι περισσότερες από ποτέ.

Το όνομα του Σλούκα "παίζει" εδώ και καιρό στην επικαιρότητα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, με διαφορετικά δεδομένα όμως για κάθε ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να χτίσουν πάνω του τον Ολυμπιακό του μέλλοντος τώρα που ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται να "πατήσει" τα 37, χρίζοντάς τον ηγέτη της ομάδας και αναμένεται κάνουν δυναμικό μπάσιμο για την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Στον Παναθηναϊκό έχουν τον Σλούκα σε τεράστια εκτίμηση και θα τον ήθελαν πολύ στο Τριφύλλι, όμως το πρόβλημα έγκειται στις υψηλές απολαβές που αξιώνει ο 29χρονος άσος. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι πληρώνουν ήδη ένα πολύ "βαρύ" συμβόλαιο στον Νικ Καλάθη, δύσκολα θα αντέξουν ένα δεύτερο. Ό,τι ακριβώς συνέβη πέρυσι και δεν κατέστη δυνατό να κρατήσουν τον Μάικ Τζέιμς.

Με βάση τα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός μάλλον παίζει… μόνος του, εάν ο Κώστας Σλούκας αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι όλα ρόδινα μετά τις εξελίξεις που οδήγησαν στον υποβιβασμό των Πειραιωτών. Όσο κι αν ο παίκτης είναι "δεμένος" συναισθηματικά με τους Πειραιώτες, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και έχει υψηλές φιλοδοξίες. Συνεπώς, είναι αμφίβολο το αν θα θελήσει να γυρίσει στην Ελλάδα για ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α2.

Ειδικά από τη στιγμή που ο διεθνής άσος φέρεται να βολιδοσκοπείται από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και ορισμένες ομάδες του NBA, το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παίρνει" μαζί του τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Απρόσμενη εξέλιξη - Θα... τρελαθεί ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags