Facebook Pixel Το πλάνο του Μπλατ για τον νέο Ολυμπιακό
| 2019-05-23 14:50:00

Πλάνο-φωτιά από Μπλατ - Σαρωτικές αλλαγές - Ποιοι φεύγουν, μέσα top άσος - "Μπαμ" Μιλουτίνοφ

του Pick n' Scroll
Πλάνο-φωτιά από Μπλατ - Σαρωτικές αλλαγές - Ποιοι φεύγουν, μέσα top άσος - "Μπαμ" Μιλουτίνοφ

"Γκρεμίζει" τον Ολυμπιακό. Φέρνει... σφαίρες. Έχουμε ονόματα!

Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού έγινε επίσημος από τον ΕΣΑΚΕ, ήταν κάτι αναμενόμενο, άλλωστε οι Πειραιώτες περιμένουν τη δικαίωσή τους από το ΑΣΕΑΔ.

Από το τι θα γίνει τελικά, θα εξαρτηθεί και το πώς θα φτιάξουν το ρόστερ τους. Αν θα συμμετάσχουν εν τέλει στην Αδριατική Λίγκα και στην Ευρωλίγκα, τότε είναι πιθανό να αλλάξουν τα πλάνα και να πορευτούν με 8-9 ξένους. Αν συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Α1, τότε θα πάνε, όπως πήγαιναν, με 6 ξένους δηλαδή.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δουλεύει και με τα δύο πλάνα και θα γίνει συγκεκριμένος μόλις μάθει που τελικά θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Αν πάει τελικά με 8-9 ξένους, τότε δύσκολα θα αποκτηθούν ορισμένα παιδιά από αυτά που ακούγονται, όπως ο Κόνιαρης, ο Κακλαμανάκης και ο Χρυσικόπουλος.

Άλλωστε ο κόουτς πέρυσι όταν ανέλαβε δεν ήθελε κάποιους από τους Ελληνες παίκτες που είχε ο Ολυμπιακός. Μη μπορώντας, όμως, να κάνει αλλιώς, προχώρησε και με αυτούς.



Το όνειρο του Αμερικανοισραηλινού προπονητή είναι να έχει ένα ρόστερ με πολλούς Αμερικάνους παίκτες και να εφαρμόσει ένα παιχνίδι run and gun. Να τρέχει η ομάδα του και να κερδίζει από την επίθεση. Μαζί με τους ξένους, θα έχει τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας, τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου. 

Σε μία τέτοια περίπτωση θα φύγει σίγουρα ο Αγραβάνης με τον Μπόγρη και ίσως και ο Μάντζαρης. Και ο Μάντζαρης θα έφευγε σίγουρα, αλλά έχει βαρύ συμβόλαιο για του χρόνου.

Ιδανικό για τον  Ντέιβιντ Μπλατ θα ήταν να έχει μαζί με Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και τον Σλούκα, αλλά αυτή η περίπτωση δεν είναι εύκολη. Αν επιστρέψει, πάντως, ο Σλούκας στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη τύχη, όπως γράψαμε και χθες.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ψάχνουν και για ένα ακόμη "μπαμ" στη περιφέρεια, ενώ θέλουν να κρατήσουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που τον θεωρούν καθοριστικό στο χτίσιμο του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Oβίδα" Γιαννακόπουλου: "Ο Σλούκας υπέγραψε στον Ολυμπιακό" - Χαμός σε όλη την Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags