Facebook Pixel "Μαγεία με Τεόντοσιτς, F4 o Ολυμπιακός - Αστείο για Α2 - Τούμπα από Πιτίνο"
| 2019-06-03 13:42:00

"Μαγεία Τεόντοσιτς, F4 o Ολυμπιακός - Αστείο για Α2 - Τούμπα με Πιτίνο - Πού είναι οι ΑΕΚτζήδες;"

του Γιώργου Κτενά
"Μαγεία Τεόντοσιτς, F4 o Ολυμπιακός - Αστείο για Α2 - Τούμπα με Πιτίνο - Πού είναι οι ΑΕΚτζήδες;"

Συνέντευξη-φωτιά από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο sportdog.

Στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και στο επίπεδο που θα ανέβει ο Ολυμπιακός αν ο Σέρβος γκαρντ έρθει στην Ελλάδα ξανά, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο πεπειραμένος άσος, που έχει συνυπάρξει στο Λιμάνι με τον Τεόντοσιτς, σχολίασε ακόμα το ταλέντο του που πηγαίνει λίγο σε... μαγεία, ενώ μας μίλησε και για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τη φανέλα των οποίων επίσης έχει τιμήσει. 

"Άγνοια κινδύνου στο παρκέ"

"Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και το ταλέντο του είναι μοναδικό. Είχε κάποια θεματάκια στο ΝΒΑ και δεν είχε την πορεία που περίμεναν όλοι και φυσικά και εγώ. Δεν παύει, όμως, να είναι ένα τεράστιο όνομα. Έχει άγνοια κινδύνου στο παρκέ και το ταλέντο του είναι μοναδικό. Δεν υπάρχει το μπασκετικό iq του, πηγαίνει λίγο σε... μαγεία", ήταν το αρχικό σχόλιο του Λ. Μαυροκεφαλίδη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, παίκτες τέτοιου βεληνεκούς ανεβάζουν επίπεδο όποια ομάδα τους έχει στο ρόστερ της. Οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά χρειάζονται τέτοιους παίκτες. Μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό η παρουσία του, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα". 

Ξανά στο Final4 με Τεόντοσιτς

Μπορεί ο Ολυμπιακός να περιμένει ξανά διακρίσεις με έναν γκαρντ τέτοιου επιπέδου;

"Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στοχεύουν ψηλά, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καταφέρει τον στόχο του Final4. Νομίζω ότι πάντα αυτές οι δύο ομάδες θα στοχεύουν ψηλά και με παίκτες τέτοιου επιπέδου, μπορούν να έχουν ελπίδες για να τα καταφέρουν".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και το σενάριο να δούμε τον Ολυμπιακό στην Α2;

"Θεωρώ ότι είναι αστείο το σενάριο ή είναι για κλάματα, δεν ξέρω την κατάλληλη λέξη. Δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το μπάσκετ, που είναι εθνικό σπορ λόγω των διακρίσεων που έχουμε, είναι κρίμα να το χαλάμε έτσι".



"Άλλαξε τον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο"

Παραμονή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό;

"Έκανε καλή δουλειά στο θέμα της ψυχολογίας. Σίγουρα έχει αρκετές γνώσεις, άλλαξε την ομάδα με την παρουσία του. Αλλά αν θα παραμείνει ή όχι, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο πρόεδρος. Η πορεία του Παναθηναϊκού με τον Πιτίνο, πάντως, είναι πολύ καλή και αυτό λέει πολλά'".

Νέο γήπεδο για την μπασκετική ΑΕΚ - Πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στην ομάδα;

"Ελπίζω με το νέο γήπεδο να  υπάρξει περισσότερη ανταπόκριση από τους οπαδούς προς τον κύριο Αγγελόπουλο. Να βοηθήσει ο κόσμος περισσότερο, γιατί δεν είναι ανάλογη η συμπαράσταση των οπαδών με βάση αυτό που δίνει στην ομάδα ο Αγγελόπουλος. Μακάρι να αλλάξει αυτό με το νέο γήπεδο, αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο. Πάντως αν φύγει ο Ολυμπιακός από την Α1, το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων θα είναι η ΑΕΚ".

Να κλείσουμε με τα δικά σας νέα και την απόφαση πέρσι το καλοκαίρι να βρεθείτε στα αλώνια της Α2;

"Εντάξει, μπάσκετ παίζω, κάνω αυτό που αγαπάω. Νιώθω καλύτερα τώρα, παρά αλλού παλιότερα. Τώρα για το αν θα συνεχίσω στον Ιωνικό, θα δείξει".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags