Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μένει ο Πιτίνο και "χτυπάει" Ρέινολντς
| 2019-06-07 15:58:00

Mία ανάσα από προπονητή - Οι πρώτες εισηγήσεις - "Χτυπάει" NBA - Θέλει στόχο του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Mία ανάσα από προπονητή - Οι πρώτες εισηγήσεις - "Χτυπάει" NBA - Θέλει στόχο του Ολυμπιακού!

Ποιος είναι το φαβορί; Τι παίκτες θα φέρει; Θα γίνει "μάχη";

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και στο πώς θα το κατακτήσει, αλλά παράλληλα έχει το μυαλό του και στην επόμενη χρονιά.

Ήδη άλλωστε βγήκαν στον αέρα αρκετά ονόματα που συνδέονται με το "τριφύλλι". Ο Φλέτσερ Μαγκί ήταν ο πρώτος και ακολούθησαν ο Μπεν Μπεντίλ του Περιστερίου, καθώς και ο Μάικλ Ρολ της Μακάμπι. Οι πρώτοι δύο είναι παίκτες που όντως είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος, όμως, δεν θα βιαστεί να κάνει κινήσεις.

Το πρώτο μέλημα είναι αυτό του προπονητή. Και όσο περνάει ο καιρός, η περίπτωση του Ρικ Πιτίνο κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Το θέμα με τον Αμερικάνο προπονητή είναι να βρει κάποια καλή πρόταση στη χώρα του. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς.



Αν μείνει ο έμπειρος κόουτς, δεν αποκλείεται να πάει σε επιλογές όπως του Κιλπάτρικ. Σε περιπτώσεις παικτών, δηλαδή, που αγωνίζονται, είτε στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, είτε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ειδικά στην περίπτωση του παίκτη που θα πλαισιώσει στη θέση "5" τον Γιώργο Παπαγιάννη, το πιο πιθανό είναι ο Ρικ Πιτίνο να πάει κατευθείαν σε παίκτη από τις ΗΠΑ. Και αυτό, γιατί όσοι καλοί υπάρχουν στην Ευρώπη, είναι πολύ ακριβοί. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. 

Ένας σέντερ από την Ευρώπη, πάντως, που ίσως απασχολήσει τον Παναθηναϊκό είναι ο Τζέιλεν Ρέινολντς, τον οποίο "ψάχνει" και ο Ολυμπιακός. Ο Aμερικανός σέντερ έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος με τη Ζενίτ στη Ρωσία και το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

Είναι παίκτης για αυτό το επίπεδο και μένει να δούμε αν θα παίξει στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags