Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Ο "Άρτζι" στη λίστα του Γιαννακόπουλου αν φύγει ο Πιτίνο
Μπάσκετ
| 2019-06-09 23:22:00

Αυτός ο κόουτς "τρελαίνει" τον Γιαννακόπουλο - Φαβορί για αντι-Πιτίνο - Θα πει το "ναι";

του Pick n' Scroll
Αυτός ο κόουτς "τρελαίνει" τον Γιαννακόπουλο - Φαβορί για αντι-Πιτίνο - Θα πει το "ναι";

Επιστροφή που θα συζητηθεί. Μόνο αν χαλάσει του Αμερικανού.

Ο Παναθηναϊκός θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο οι Πράσινοι ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά αποτελεί ερωτηματικό, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε καν το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Από την πλευρά του Τριφυλλιού υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά του Ρικ Πιτίνο και σαφής επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις του Αμερικανού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από όσα βγαίνουν προς τα έξω, η πρόσφατη συζήτηση των δύο ανδρών διεξήχθη σε καλό κλίμα, όμως η παραμονή του 66χρονου τεχνικού δεν είναι εύκολο εγχείρημα και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το γνωρίζουν αυτό και δεν κάθονται με… σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πιτίνο.

Αντιθέτως, στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται έντονα το σενάριο της επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη στο Τριφύλλι, με τις πληροφορίες του sportdog να αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αυτό είναι όντως υπαρκτό.

Ο "Άρτζι" βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρικ Πιτίνο, σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποχωρήσει. Άλλωστε, οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Γιαννακόπουλο είναι εξαιρετικές, κάτι που φάνηκε στον δεύτερο ημιτελικό της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον Πεδουλάκη για την προσφορά του, με τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού να αποθεώνει στις δηλώσεις του τον προπονητή του Περιστερίου και να παραδέχεται πως η απόλυσή του στο παρελθόν ήταν λάθος κίνηση.

Πάντως, αν και η πιθανότητα επιστροφής του Πεδουλάκη είναι υπαρκτή, μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα κι αν τον προσεγγίσουν οι Πράσινοι, ο 55χρονος κόουτς δεν πρόκειται να πει το "ναι" εάν δεν πάρει τις απαραίτητες αγωνιστικές εγγυήσεις. Έτσι κι αλλιώς, ο "Άρτζι" έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Περιστέρι, οι μετοχές του είναι ξανά στα ύψη και μπορεί να τις εξαργυρώσει.

r

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags