Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ρουκέτα" Σλούκα στο λιμάνι - "Τρελαμένος" ο Μπλατ - "Μπαμ" από Κίνα
| 2019-06-10 14:59:00

"Ρουκέτα" Σλούκα στο λιμάνι - "Τρελαμένος" ο Μπλατ - "Μπαμ" από Κίνα - Ιδού η λίστα, ονόματα-φωτιά

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτα" Σλούκα στο λιμάνι - "Τρελαμένος" ο Μπλατ - "Μπαμ" από Κίνα - Ιδού η λίστα, ονόματα-φωτιά

Πάνε γι' άλλα οι Πειραιώτες. Ποιοι ενδιαφέρουν. "Πέφτει" το ΣΕΦ!

Τα σχέδια του Ολυμπιακού στην περιφερειακή γραμμή αλλάζουν πλέον, αφού ο Κώστας Σλούκας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τη Φενέρ.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει πολύ δυνατή προσέγγιση στον διεθνή γκαρντ, ο τελευταίος, όμως, προτιμάει να μείνει στην ασφάλεια των Τούρκων.

Έτσι, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αρχίσει να ρίχνει αλλού τα δίχτυα του και στο επίκεντρό του είναι και το πρωτάθλημα της Κίνας. Αρκετοί σπουδαίοι παίκτες, που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Κίνας, το σκέφτονται πλέον, αφού άλλαξε το καθεστώς. Πλέον τα συμβόλαιο στο ασιατικό αυτό πρωτάθλημα είναι μερικώς εγγυημένα και επομένως δεν είναι η συγκεκριμένη λίγκα τόσο ελκυστική όσο ήταν.

Παίκτες, όπως ο Ντιλέινι, ο Άαρον Τζάκσον και ο Πιέρ Τζάκσον είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και πάλι την ευρωπαϊκή αγορά. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Πολλοί άλλοι σημαντικοί γκαρντ έπαιξαν στο πρωτάθλημα της Κίνας και θεωρούν ότι πρέπει να αλλάξουν ήπειρο και λίγκα.



Ο Τζο Γιανγκ, που έπαιζε παλιότερα στους Πέισερς, είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Ντάριους Άνταμς, που είχε καταπλήξει πριν χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Μπασκόνια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τα έχει όλα αυτά υπόψη του και ψάχνει το θέμα από την αρχή, αφού είχε ποντάρει αρκετά στον Κώστα Σλούκα και πίστευε, όπως και όλοι στον Ολυμπιακό, ότι υπήρχαν πιθανότητες ο Έλληνας γκαρντ να επιστρέψει. Κάτι, που πλέον είναι κοντά να διαψευστεί.

Οπως και να έχει, ο προπονητής του Ολυμπιακού, που επέστρεψε στο Ισραήλ για να ξεκουραστεί, θέλει έναν επιθετικό γκαρντ, έναν ηγέτη, που στο πρωτάθλημα της Κίνας μπορεί να τον βρει πολύ εύκολα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags