Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ουάιλι, Χίλιαρντ και Σίβα στον Παναθηναϊκό
| 2019-06-15 15:00:00

Έκλεισε το πρώτο "μπαμ" - Τι θα γίνει με Πιτίνο - Παικταράς από Μπασκόνια - "Πανηγυρίζει" ο Καλάθης

του Pick n' Scroll
Έκλεισε το πρώτο "μπαμ" - Τι θα γίνει με Πιτίνο - Παικταράς από Μπασκόνια - "Πανηγυρίζει" ο Καλάθης

Τσίτα τα γκάζια στον ΠΑΟ. Σκάει μεταγραφάρα. Όλα εδώ!

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε χθες το βράδυ ένα ακόμη πρωτάθλημα, σήμερα και αύριο υπάρχει ξεκούραση και από την Δευτέρα ξεκινάει το φτιάξιμο της επόμενης ομάδας. Τα πάντα, ωστόσο, θα αρχίσουν να κινούνται πιο ουσιαστικά, μετά την απάντηση του Ρικ Πιτίνο. Ο θρυλικός προπονητής πιο κοντά είναι στο να πει το «ναι», αλλά την απάντησή του θα την δώσει προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πάντως, ο Τζέικομπ Ουάιλι θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, μείνει, δεν μείνει ο Πιτίνο. Για τον πρώην πάουερ-φόργουορντ των Νετς, ο Αμερικάνος προπονητής έχει δώσει το ΟΚ.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, αν δεν συνεχίσει ο Πιτίνο στον πάγκο του «τριφυλλιού», εκείνος, που αναμένεται να τον διαδεχθεί είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Περιστεριώτης προπονητής ξέρει τα πως και τα γιατί της ομάδας, ενώ πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον βράβευσε και τον αποθέωσε στο ΟΑΚΑ.



Μεταγραφικά, πέρα του Ουάιλι, θα αποκτηθεί ένας ακόμη ψηλός, δύο σούτινγκ γκαρντ και ένας παίκτης στο πλευρό του Νικ Καλάθη. Για την τελευταία θέση, «παίζει» πολύ ο Πέιτον Σίβα της Άλμπα, κάτι, που έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες.

Οσον αφορά στους σούτινγκ γκαρντ, έχει τεθεί στα υπόψη των «πράσινων» ο Νταρούν Χίλιαρντ, που είχε καλή χρονιά φέτος με την Μπασκόνια. Ο Χίλιαρντ είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Παναθηναϊκό, όταν έπαιζε στο ΝΒΑ. Τώρα είναι ελεύθερος και έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, προερχόμενος από μία σεζόν με κοντά στους 10 πόντους μέσο όρο. 



Ο Πιτίνο γνωρίζει πολύ καλά τον Χίλιαρντ από το NCAA, όταν ο Αμερικάνος προπονητής ήταν στο Λούιβιλ και ο συμπατριώτης του γκαρντ στο επίσης πολύ ποιοτικό κολλέγιο της Βιλανόβα. 

Πάντως, μετά τον Ουάιλι, δεν θα αργήσει να σκάσει και η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, αφού εδώ και καιρό έχει γίνει η σχετική προεργασία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags