Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάλκομ Ντιλέινι: Θα έρθει στο Λιμάνι;
| 2019-06-17 15:35:00

"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν "χτυπούν" για αντι-Σλούκα - "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα!

του Pick n' Scroll
"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν "χτυπούν" για αντι-Σλούκα - "Σεισμός" στην Ευρωλίγκα!

Δύο ονόματα-βόμβες. Όλα στον νέο ηγέτη. Θα "πέσει" το ΣΕΦ!

Ολυμπιακός - Μάλκομ Ντιλέινι: Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, συμφώνησε με τον Τζέικομπ Ουάιλι και προχωράει τον σχεδιασμό του, περιμένοντας μέσα στην εβδομάδα την οριστική απάντηση του Ρικ Πιτίνο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει συμφωνήσει με τον Αντώνη Κόνιαρη, βρίσκεται πολύ κοντά με τον Τζέρεμι Εβανς και περιμένει την απάντηση του Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ δίνει σήμερα τον πέμπτο τελικό στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη Φενέρ να είναι στο 2-2 με την Εφές. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στους Τούρκους.



Αν και όταν οριστικοποιηθεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα στρέψει αλλού την προσοχή του για να βρει τον νέο του ηγέτη. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι και θα είναι μέσα στους υποψήφιους, όσο η ΤΣΣΚΑ δεν θα ασχολείται ουσιαστικά. Αν οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφασίσουν να πάρουν τον Σέρβο, τότε δεν υπάρχει Ολυμπιακός, δεν υπάρχει τίποτα.

Μην αποκλείσετε, πάντως, το ενδεχόμενο να υπάρξει Μάλκολμ Ντιλέινι για τους Πειραιώτες. Ο σπουδαίος γκαρντ έπαιξε πέρυσι στην Κίνα και δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά,που συνάντησε. Παράλληλα, το να επιστρέψει στο ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο. Οι ομάδες θα προτιμήσουν πιο φρέσκιες λύσεις. Συν τοις άλλοις τα δεδομένα στην Κίνα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για τους ξένους παίκτες, οπότε είναι πιθανό ο Ντιλέινι να έρθει και πάλι στην Ευρώπη. Σε μία τέτοια περίπτωση και αν ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει τον ηγέτη του, είναι σίγουρο ότι θα ασχοληθεί με τον Αμερικάνο γκαρντ, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στη Γηραιά Ηπειρο.

Γενικά, πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ρίξει το βλέμμα του στην αγορά της Κίνας, αφού με την αλλαγή των δεδομένων, πολλοί Αμερικάνοι παίκτες δύσκολα θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας. Τα νέα δεδομένα με λίγα λόγια αναφέρουν ότι στην ουσία δεν υπάρχουν πλέον εγγυημένα συμβόλαια στην Κίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags