Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Αυξημένο μπάτζετ στα χέρια του Άρτζι!
| 2019-06-22 13:03:00

Τα λεφτά του Πιτίνο τα δίνει για παικταρά ο Γιαννακόπουλος - Το πρώτο "μπαμ" του Πεδουλάκη!

του Pick n' Scroll
Τα λεφτά του Πιτίνο τα δίνει για παικταρά ο Γιαννακόπουλος - Το πρώτο "μπαμ" του Πεδουλάκη!

Ένα εκατομμύριο συν στο μπάτζετ. Έκανε "όργια" στην Α1!

Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Τα δεδομένα ανατράπηκαν, ο Ρικ Πιτίνο απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό και οι ενδείξεις αναφέρουν ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο διάδοχός του. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει σε εκτίμηση τον Ελληνα προπονητή και το έχει δείξει. Το έδειξε και όταν τον αποθέωσε προ ημερών στο ΟΑΚΑ, όταν τον τίμησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι.

Μάλιστα τότε ο Γιαννακόπουλος είχε πει ότι »όλοι εκτιμάμε τον Αργύρη, έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μας έχει φέρει τίτλους και είναι ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Ενα από τα λάθη που έκανα όταν ανέλαβα από το 2012 και μετά ήταν ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έπρεπε να έχει μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι με διαφορά ο καλύτερος Ελληνας προπονητής, όπου πηγαίνει παράγει έργο».

Παράλληλα, όμως, υπάρχει απογοήτευση. Οχι γιατί έρχεται ο Πεδουλάκης, αλλά γιατί φεύγει ο Ρικ Πιτίνο, στο πρόσωπο του οποίου οι φίλαθλοι της ομάδας είδαν τον καλύτερο προπονητή στον πάγκο τους, από τότε, που έφυγε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είδαν τον προπονητή, που θεωρούν ότι θα τους πήγαινε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, η αποχώρηση του Πιτίνο έχει και ένα καλό. Οτι θα δοθεί περίπου 1 εκ. ευρώ παραπάνω για το μπάτζετ. Πράγμα πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί έτσι μπορεί να αποκτηθεί π.χ. ένας Μπομπουά ή ένας Κούριτς. Ενώ με το καθεστώς Πιτίνο, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο.

Παράλληλα υπάρχει η φημολογία ότι αν τελικώς πάει ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό, θα πάρει μαζι του από το Περιστέρι τον Μπεν Μπεντίλ, που έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την ομάδα των δυτικών προαστείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στον ελληνικό αθλητισμό - Με πρόεδρο κορυφαίας ομάδας συναντήθηκε σήμερα ο Τσίπρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags