Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντι-Γκιστ - Σεραφέν αντί Βουγιούκα - Γουστάρει Μπουρούση - "Μπαμ" και με κοντό!
| 2019-06-27 15:14:00

Αυτός θα είναι ο αντι-Γκιστ - Σεραφέν αντί Βουγιούκα - Γουστάρει Μπουρούση - "Μπαμ" και με κοντό!

του Pick n' Scroll
Αυτός θα είναι ο αντι-Γκιστ - Σεραφέν αντί Βουγιούκα - Γουστάρει Μπουρούση - "Μπαμ" και με κοντό!

Τα πάνω-κάτω από Πεδουλάκη. Γιατί "αντιγράφει" τον Μπλατ;

Έγινε πραγματικότητα αυτό που ξέραμε εδώ και καιρό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποχαιρετάει τον Τζέιμς Γκιστ, μετά από περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας. Τη θέση του Αμερικανού άσου έχει πάρει εδώ και μέρες ο πρώην παίκτης της Γκραν Κανάρια, Τζέικομπ Ουάιλι.

Αν έμενε ο Ρικ Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός θα κρατούσε τον Ίαν Βουγιούκα και θα έπαιρνε έναν συμπληρωματικό παίκτη για τις θέσεις "4-5". Τώρα με τον Αργύρη Πεδουλάκη έχουν αλλάξει τα σχέδια, αφού ο Περιστεριώτης τεχνικός θέλει έναν πιο φουνταριστό ψηλό. Σαν τον Σεραφέν της Μπαρτσελόνα.

Θα του έκανε επίσης και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα. Ο διεθνής σέντερ βολεύει τους "πράσινους" για τον επιπλέον λόγο ότι είναι Έλληνας, άρα θα ανοίξει μία ακόμη θέση ξένου παίκτη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αλωνίζει την αγορά, προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή λύση και να την προσθέσει δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Τζέικομπ Ουάιλι.

Παράλληλα, ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού" ψάχνει και για τους περιφερειακούς, που θα βάλει δίπλα στον Νικ Καλάθη και τον Νίκο Παππά. Όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ, έτσι και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει αρχίσει να ψάχνει και την αγορά της Κίνας με τις λύσεις περιφερειακών να είναι εκεί πάρα πολλές.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο, θέλει να κάνει ένα "μπαμ". Ή μάλλον τουλάχιστον ένα "μπαμ". Και αυτό θα αφορά στην περιφέρεια και όχι στους ψηλούς, όπου άλλωστε δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή-έκπληξη από Γιαννακόπουλο - "Χτυπάει" Έλληνα άσο με τεράστια καριέρα - Είναι 35 ετών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags