Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Δίνουν πάνω από ένα εκατομμύριο για τον... νεο Σπανούλη
Μπάσκετ
| 2019-06-29 16:37:00

Ποιος Πάντερ; Με αυτόν ρίχνουν τα τσιμέντα οι Αγγελόπουλοι - Πάνω από 1 "μύριο", νέος Σπανούλης

του Pick n' Scroll
Ποιος Πάντερ; Με αυτόν ρίχνουν τα τσιμέντα οι Αγγελόπουλοι - Πάνω από 1 "μύριο", νέος Σπανούλης

"Ψήνεται" το μεγάλο "μπαμ", τεράστια υπέρβαση. Πότε έρχεται;

Ηταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του τον Κέβιν Πάντερ. Ηταν, όμως, έκπληξη το γεγονός ότι τον ανακοίνωσε χθες το βράδυ, λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού του στην Α2. Προφανώς οι Αγγελόπουλοι θέλησαν να τονώσουν κάπως τον κόσμο της ομάδας, να του ανεβάσουν την ψυχολογία, να του δείξουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται.

Ετσι, γνωστοποίησαν την απόκτηση του Πάντερ, ενός παίκτη με «καυτό» σουτ και αξιόλογη ευρωπαϊκή εμπειρία.

Τώρα αυτό, που μένει για την περιφέρεια είναι να φανεί ποιος θα αποτελέσει τον ηγέτη του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες δεν έδωσαν πολλά χρήματα για τον Πάντερ, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης ενός μεγάλου ποσού για τον ηγέτη, για τον παίκτη, που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του.



Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όσο δεν κλείνει κάπου, έχει τύχη να επιστρέψει στον Πειραιά, ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που η ΤΣΣΚΑ πάει να πάρει τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ακούστηκε έντονα για τους Πειραιώτες και το όνομα του Σέρχι Ροντρίγκεθ, αλλά τα δημοσιεύματα τον φέρνουν πιο κοντά στην Αρμάνι του Ετόρε Μεσίνα.

Αν δεν γίνει κάτι με Τεόντοσιτς και Ροντρίγκεθ, θα «παίξει» το όνομα του Ουοναμέικερ, που επιστρέφει από το ΝΒΑ, αλλά και παικτών από την Κινα. Οπως του Μπράντον Πολ, αλλά πιο πολύ των πρώην παικτών του ΝΒΑ, Πιέρ Τζάκσον και Τζο Γιανγκ, που επίσης έπαιξαν φέτος στην Κίνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει και είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 1 εκ. ευρώ για τον ηγέτη του και μέσα στις επόμενες 15 μέρες αναμένεται να έχει τελειώσει και αυτό το θέμα.

Ως τελευταίες λύσεις η ομάδα του Πειραιά για το θέμα του γκαρντ έχει τους Τόνι Ντάγκλας, Στέφαν Γιόβιτς και Νόρις Κόουλ. Θέλει, όμως να εξαντλήσει τις πολλές πιθανότητες, που έχει, ώστε να πάρει ένα τεράστιο όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα για Ολυμπιακό: Μόνο έτσι αποφεύγει την Α2 - Ξεκίνησαν συζητήσεις οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags