Facebook Pixel Τα δίνει όλα για τα Τεόντοσιτς ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για την περίπτωσή του
| 2019-07-02 22:30:00

Αυτός "ρίχνει" το ΣΕΦ - Ποιος Σλούκας; - "Να κλείσω στον Ολυμπιακό" - Τον... στέλνει η γυναίκα του!

Sportdog Team
Αυτός "ρίχνει" το ΣΕΦ - Ποιος Σλούκας; - "Να κλείσω στον Ολυμπιακό" - Τον... στέλνει η γυναίκα του!

Πώς θα γίνει το deal-βόμβα. Τεράστιο όνομα. Αποκαλύψεις!

Μετά την απόφαση του Κώστα Σλούκα να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός που είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του Έλληνα άσου, αναγκάστηκε να κάνει... στροφή και να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις γκαρντ από την ευρωπαϊκή αγορά.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν το "μπαμ" στη θέση "1" και για αυτό το λόγο είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πολλά χρήματα στο τραπέζι, έτσι ώστε να φέρουν τον νέο ηγέτη τους στο Φάληρο.

Ένα από τα ονόματα που "παίζουν" δυνατά και που θα προκαλούσε... παροξυσμό στον κόσμο της ομάδας, αν υπέγραφε, είναι αυτό του παλιού γνώριμου στο "ερυθρόλευκο" κοινό, Μίλος Τεόντοσιτς.



Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το Eurohoops, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Σέρβο γκαρντ για συμβόλαιο δύο ετών, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμα κάποια απάντηση.

Ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται χωρίς ομάδα αυτή την περίοδο και όπως είναι λογικό υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, εκτός από τον Ολυμπιακό, όπως είναι η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και η κάτοχος του Basketball Champions League, Βίρτους Μπολόνια.

Οι Πειραιώτες, πάντως, δείχνουν να έχουν μπει πολύ "ζεστά" στο παιχνίδι απόκτησης του Τεόντοσιτς και ενδεικτικό αυτού είναι τα λεφτά που του προσφέρουν, που δεν αφήνουν κανέναν παίκτη, ακόμα και τέτοιου βεληνεκούς, αδιάφορο.



Επιπροσθέτως, ο ίδιος ο Σέρβος είχε δεθεί πάρα πολύ με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του όταν είχε αγωνιστεί στην ομάδα και μάλιστα δήλωνε τότε ότι θέλει να παίξει για πολλά χρόνια στους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας σε δηλώσεις του τότε στο site της ΚΑΕ ότι τρελαίνεται να ακούει τον κόσμο της ομάδας να τραγουδάει.

Ο διεθνής άσος είχε χαρακτηρίσει επανειλημμένα τον Ολυμπιακό ως οικογένειά του και δεν θα ήταν περίεργο να θέλει να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι, όπου έχει αγαπηθεί όσο λίγοι παίκτες.

Συνυπολογίστε σε όλα τα παραπάνω και την επιθυμία της συζύγου του να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα κάποια στιγμή, κάτι που από μόνο του μπορεί να έχει βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση του σπουδαίου Σέρβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σκάνε» εξελίξεις για δυο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μπλατ - Θα μείνουν στη ομάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags